Tillökning

Vecka 18 får jag och Bobbo tillökning av vår lilla familj. Gossen som ska leva sitt liv med oss heter Leo.
Han är världens underbaraste.


En av dessa fantastiska varelser är Leo. Jag saknar honom.


Prövotid

Idag gott folk, går min prövotid på körkortet ut. Det känns för jävla bra!

Kan inte riktigt förstå att jag bara haft körkort i två år. Känns som att jag är född med bilkörningen. Konstigt.
I och med min två-års dag firade jag genom att skjutsa far till Arlanda och hittade hem alldeles själv. Ni som känner mig vet att det inte är något som händer varje dag. Jag färdas gärna med bilen till stallet och hem, till rånäs går också bra, men sen räcker det. Jag är nöjd med mig själv.
Det kan vara så att man når en viss mognad när man haft sitt körkort två år. Det måste vara så. Jag känner mig så sjukt mogen alltså.

Kan jag få en sån här?

Good old song

Goddag bästa medmänniska.

Jag har precis avslutat ett trevligt pannkaks-stek. Jag glömde att dra på mig en toppluva för att undvika stanken i håret. Det känns bittert, jag som hade planerat att tvätta håret i morgon.. Hm.. Jag kanske får stå ut helt enkelt.

Ville bara kasta upp denna fantastiska låt. Gammal som gatan men den har sin charm.


Enbart humor

Humor.


Hairday

Anledningen till att jag inte bloggat är inte att jag blev ohyggligt ful i håret hos Goldwell. Det blev jag inte. Tvärtom. Riktigt schysst frippa.

Jag bara orkar inte ta kameran ur väskan, leta fram sladden och föra över bilderna till datorn. Det är så fruktansvärt jobbigt. Egentligen inte, men för stunden är detta fallet. Jag orkar inte, och jag bryr mig inte nämnvärt heller.

I ett desperat försök att göra denna tisdag till en bra tisdag beslutade jag mig för att titta på "Maria Larssons eviga ögonblick" och herregud vilken innehållslös sörja. Tisdagen är alltså inte ett dugg bättre. Synd.

Nu ska jag göra nå´t viktigt säkert.

Motvilja

Goddag.
Jag känner mig förbryllad. Det känns inte som lördag. Det brukar alltid annars kännas så väl när det är lördag, men idag skulle det lika gärna kunna vara söndag.. Eller värre: Måndag!


Har egentligen ingen teori angående detta.. Kan möjligen vara så att jag sov för länge inatt och nu känner mig deppig och arg.. Söndagsbeteende alltså. Kan vara så.

Hur som helst har jag dessvärre planer för kvällen. Jag känner mig inte taggad för fem öre, men det kanske blir trevligt ändå. Jag har bestämt mig för att vara nykter. Det känns bra. Alla kommer förmodligen tycka att jag är en torrboll, men vi får se vem som mår bäst i morrn. För i morgon ska vi nämligen iväg till Goldwell och sitta hårmodell. Det kommer bli super. Bara jag inte blir svart och rosa i håret som sist. Ärs, det blir säkert skit bra!

Nu ska jag försöka tagga till utan någon som helst motivation.
Kastar upp en bild på resultatet i morgon när jag kommer hem.


Resultatet efter förra gången hos Goldwell. Snygg pose förresten.

Gratis botox

Jag måste säga att jag är lite besviken på er, läsare. Inlägget under hade jag väntat mig några kommentarer för. Det var trots allt inte ett vanligt inlägg om shampoo.. Men som sagt så har jag inte så höga förväntningar på er. Mänskligheten alltså.

Japp, för att övergå till något lite muntrare så kan jag påstå att jag över en natt lyckades med gratis botox. Fantastiskt va?!
Vet ni vad jag gjorde? Jo, jag gick och la mig på kvällen, sen när jag vaknade till på morgonen hade det hänt!
Som en blixt från klar himmel, helt oväntat. Problemet är detta: Jag har aldrig ens övervägt botox, så jag tänker att detta kanske borde ha hänt nå´n som skulle ha uppskattat det.. Men icke. Observera att den applicerats väldigt centrerat.


                   
Efter en natts sömn..                                   Lite schysst plut..

För er helt utan humor: Jag har drabbats av en koloni förkyldningsblåsor.

Sjuk jävla värld!

Jag är så sjukt jävla förbannad på den idiotiska jävla värld vi lever i! När blev människan ond?! Vad hade egentligen han där uppe för tanke med oss när han gjorde så många till svin och idioter?!
Det är för stor del av mänskligheten som är för korkade för att kunna leva rätt. Dumma, dumma människor!

Klippet nedan är ett bevis på att det bara går utför.. Det får mig att hoppas att mänskligheten snart är utrotad..

Konsten att flyga

Näe, jag kan inte riktigt lära ut i den konsten.. Det är bara nå´t som händer emellanåt.
Från det ena till det andra. Jag flyttar den 1:a Juni och det känns för jävla bra!

Det var väl inget mer än det jag hade att säga för tillfället. Får nog räcka så.
Idag har mina drömmars karl namnsdag. Kul.


Jag med mitt alltid så charmiga yttre.


Ballar av stål

Godkväll &hej!
Om ni än en gång misstänkt att jag dött, så hade ni för en gångs skull rätt. Eller ganska rätt iallafall.


Jimmy som precis fyllt 20 ställde till med kalas i lördags. Det var supertrevligt! Jag hade dock inte lika trevligt igår. Jag låg på soffan hela dagen och försökte undvika att röra på mig. Minsta lilla rörelse fick min kropp att starta en uppkastning. Jag lyckades kväva dessa attacker hela dagen. Tack å lov. Av detta har jag lärt mig: Det kostar att ha trevligt, och jag måste sluta med det.

Nu väntar jag med spänning på det första avsnittet av "Ballar av stål", tror att det kan vara hysteriskt roligt.

tack&hej

real me

No words needed.


Tid köpes

God afton, kära bloggläsare.
Jag vill bara meddela att detta inlägg inte kommer att bli något världsligt.. Så om du inte vill lägga din tid på helt onödig text kan du sluta läsa här.


Jag har haft en kanon helg! I fredags umgicks jag med svärmor, svägerska äldre och Agge.. När jag ledsnade på dom for jag iväg för att växla ett par ord med min kärring. Det var trevligt och givande.
I lördags blev det häng med svägerska mindre och Agge, det var sjukt trevlig.
Idag har jag väl inte gjort så mycket å andra sidan, men det känns inte som att det gör så mycket. Helgen har varit trevlig ändå. Det finns ju dock en nackdel med trevliga helger; De har en tendens att passera innan man ens hinner blinka.. Så är fallet nu.. Tankarna nu: Vad hände med fredag och lördag? Skumt..

Morgondagen är planerat som följer:

09:00-13:00 Jobba
13:00-14:45 Lunchmöte
15:00- ?  Visning på lägenhet
19:00-21:30 Jägarexamens kurs


Behöver jag nämna att jag redan är trött?


En ohyggligt graciös pose i soffan.

En fundering

Jag tänkte nu ta itu med en fundering som länge tyngt mig. Någon kanske eventuellt är mer psykiskt utvecklad än mig och har svaret.

Jag har svårt att ta komplimanger som handlar om de kläder jag har på mig, en väska jag köpt, eller ett par schyssta skor. Om någon prompt måste yttra: "Gud vad fina skor!" eller: "Vad snygg tröja!" tar det emot för mig att tacka.. Jag brukar säga "ärs" lite nonchalant och skamset.. Jag vet liksom inte riktigt vilket ord som passar sig just där.. Och tro mig, detta har gäckat mig länge.. Vad i helvete ska man svara?! Ska man säga tack? eller vad skulle passa?
Jag anser att det inte passar sig att säga tack, då det troligtvis inte är jag själv som har designat och sytt den superduper-svinsnygga-tröjan, då kan jag heller inte tacka.. Eller skorna, jag har inte gjort dessa heller..
Då undrar jag; tackar man för komplimangen om ens goda smak? eller vad rör det sig om egentligen?

Det är en helt annan sak om någon skulle säga; vad fin du är, eller nå´t liknande.. Förhoppningsvis är det då inte de materiella ting man syftar till och då har man all rätt att ta åt sig..

Hur som helst, har du ett sunt resonemang angående detta att dela med dig av, tveka inte!


Ett desperat försök

Jag har inte dött, jag har bara totalt tappat geisten för att blogga. Det suger. Jag har aldrig vettiga saker att skriva om och jag har inte miljontals med bilder att visa varje dag.. Jag har helt enkelt kommit underfund med att det kanske inte passar mig.

För er som är lätt skärrade nu efter detta utlåtande kan jag berätta att jag inte tänker lägga ner. Nej, inte alls. Men jag tänker i fortsättningen enbart skriva när jag känner att jag har lust och när jag har något vettigt att komma med.
Tex en plan för att rädda jorden, det vore supervettigt! Jag har ingen just nu, men jag kanske skulle kunna arbeta fram en över helgen. Jag ska verkligen tänka på det så får vi se. Jag kan tycka att det finns på tok för många bloggar som bara innehåller skit, och då vill jag inte vara en i mängden. Jag vill ha världsliga saker att skriva om.. Inte hur bra någon superduper-antirynk-ansiktskräm är.. Något större.

Hur som helst, jag känner att jag inte är på hugget just nu, så jag återkommer alltså nästa gång jag får ett såkallat "flow".

Tills dess må gott!


My great partner. The most noble too.

addictionSäg nåt?


We all deserve to die

Jag ber om ursäkt för min ytterst usla uppdatering. Jag har helt enkelt inte prioriterat datorn dessa dagar, och detta går väl kanske att tolka som ett steg i rätt riktning.

Nu ska jag därimot iväg..Kanske uppdaterar senare. Kanske.

RSS 2.0