Återskapande

Godkväll världen.
Idag har jag haft en fantastisk dag.


Imorse när jag vaknade for jag iväg hem till svärmor för lite efterlängtat poolhäng.
Det var sjukt härligt. Hon servade med melon och loka. Bättre går inte att få. Det var dock en aning kyligt i poolen, men med tanke på värmen var jag så illa tvungen. Dog nog litegrann inombords när jag doppade mig, men det var det värt.
Senare på kvällen tog jag och Bobbo våra fyrbenta vänner och åkte till sjön. Mr Mowgli uppskattar inte alls att bada särskilt mycket. Han glider mest omkring i strandkanten som en och annan kärring. Bo däremot, herregud vilken badhund. Han verkligen badar. Simmar runt och har sig. Skojjigt att se. Han blidde dock lite kall där efter en stund, så vi åkte hem. Väl hemma sprang han runt och kissade på golvet. Han mår inte bra. Har fått en släng av urinvägsinfektionen igen misstänker jag. Jobbigt hur som.
Tro´t eller ej, men jag är färdig med jobbtexten också, tror den kan bli en riktig succé. Den ligger väldigt rätt i tiden, så det ska bli spännande att se.
Herregud vad jag skriver om ovärldsliga saker, nu får jag ta och skärpa mig.


En bild på självaste mig när vi var och pangade duvor förr-förra veckan.


The lost ability

Hej världen.
Det här inlägget knåpas ihop enbart för att.


Är precis hemkommen från kusins student. Det var trevligt och hon var trött. Precis som jag minns min egen student. Fast när jag tog studenten var det strålande sol. Det var det inte idag. Mohaha. Det kan dom ha.

Upptäckte häromkvällen att jag tappat min förmåga att formulera mig med ord. Det gör mig lite ledsen faktiskt. Jag kunde vara himla klurig och skojjig förut, nu är det bara ordbajs. Inget klurigt eller skojjigt för fem öre. Jätte tråkigt.. Brukade kunna vara lite djup.. men inte längre. Det suger.

Ett tips till dig som läser: Gå tillbaka något år och läs inläggen där. Det är bra läsning.
Nu tänker jag sluta här.

Slut.

Inneboende

Med detta inlägg vill jag bara tillkännage att vi har en inneboende.
Jag kallar honom Bernt och han håller mest till i badrummet. Det uppskattas.


På kvällarna brukar jag spraya hårspray på honom, i hopp om att han ska klibba ihop och dö, men han är en liten fighter vår Bernt.


RSS 2.0