Påskafton

 
Goddagens!
Min lille prins har blivit sjuk.. Väckte mig imorse vid sju-tiden och kändes jättevarm. Bobbo tempade och det visade sig att den lille tussen hade 39 graders feber. Stackare.
Fick en alvedonsupp och sen härjade han på som vanligt. Lite gnällig dock, men det kan man ju ha förståelse för.
Sen skulle Bobbo ge honom gröt som han åt med god aptit tills allt bara kom upp i en kaskadspya. Lilla prinskorv..
Nu tar han sin förmiddagslur ute i vagnen. Hoppas han piggnar på sig.
 
Vid ett-tiden ska vi iväg till Robins farmor&farfar på påsklunch, trevligt!
 
Raraste påskgubben!
 
 

Fasiken

Den 8:e juni gifter sig Robins syster med sin prins charming, urtrevligt ska det bli att få gå på bröllop i vuxen ålder.
 
Har sedan länge spanat in en klänning på Nelly och den kom in i min storlek förra veckan, så jag gjorde slag i saken och beställde den. Igår kom den hem och såklart passar inte fanskapet! Jag blir så less!
 
Jag har nu två alternativ:
  • Skaffa mig en argsint magsjuka så att jag snabbt tappar ett par kilo
  • Se mig om efter en ny klänning
 
Båda är typ omöjliga.. Kan liksom inte falla för någon annan klänning.. Den här är perfekt. Hm... Jag får mumifiera mig i silvertejp, det kanske håller in lite?

Fredag

Den här veckan gick fort och långsamt. Konstigt.
 
Idag blir min lille gosse åtta månader. Helt sinnessjukt! Så mycket som händer. Han lär sig nya saker varje dag och utvecklas som människa, rätt häftigt att se. En sak som dock inte verkar gå in är "Nej", det förstår han inte alls vad det betyder, eller rättare sagt, han låtsas inte förstå... Min lille huligan. Stackars min golvkandelaber, den far i golvet ett antal gånger varje dag, men en vacker dag förstår prinsen kanske nej.
 
Hur som helst, tiden går i en himla fart, dags att försöka njuta av varje stund.. låter så klychigt, men det måste man försöka med.
 

Man kan väl ändå inte tro att den här ungen kan göra bus.. Eller? hihi

Bubbla

Goddag! Nu var det hemskt längesen jag skrev igen.. Nåväl, inget att haka upp sig på.
 
Enda tillfället jag har att sätta mig vid datorn för att skriva några rader är när prinsen sover, och i regel finns det miljoner saker jag behöver göra då.. Ni förstår vart jag vill komma. Nu skriver jag ju iallafall.
 
Konstaterade alldeles nyss när jag skrev i Lokes bok (har en bok jag skriver dagbok i till honom) att tiden går äckligt fort! Han blir åtta månader imorgon, så konstigt.. Känns som att det var igår vi fick komma hem från sjukhuset och nu har ungen fått några tänder, säger nästan mamma (om man har lite fantasi), tar sig fram ålandes osv.. Sjukt!
Det bästa som hänt mig..
 
 

RSS 2.0