Coola tiden

Såhär såg jag ut när jag var ung och tuff. Eller åtmistone tyckte nog jag själv att jag var rätt så awesome.
Händer inte lika ofta idag. Ibland dock.


Lurkan på huvudet är dock fortfarande i min ägo. Bär den inte ofta.

Renlighet

Varför är det inte modernt att lukta illa? Det skulle väl va nå´t?
Jag luktar illa och jag hatar att duscha. Jag älskar däremot känslan efter att man duschat.. Men själva duschen.. hua. Jag fryser av bara tanken. Stackars min karl som måste leva med mig. Kanske ska chocka honom och lukta gott idag.. Bara kanske.


Tisdag

Goddag läsare.
Jag har måndag idag också.. Vet inte varför. Trög i huvudet och allmänt slö.

I morgon är det sista dagen för min praktikant. Ska bli ganska tråkigt tycker jag. Har varit väldigt trevligt att ha någon att snicksnacka med på dagarna. Jag tror jag ska ta ett snack med henne när hon slutat skolan. Det är möjligt att vi kan starta något ihop. Det vore skoj. Man får se helt enkelt.

I övermorgon drar jag till fjällen för första gången i hela mitt liv. Jag vill inte. Jag känner att jag kanske kommer att skada mig allvarligt, eller kanske till och med dö. Man får se. Jag satsar på att se glassig ut på afterskin tror jag. Det kan va nå´t.

Nu ska jag arbeta vidare. Kul inlägg för övrigt.

Peace!

Bara för att


Jättesöt och sur hund.


Sol

Snart ska jag och Bosse ligga på en brygga och mysa igen. Fantastiskt!
Handy man

En oskojig bild med en charmig historia:

Mr Mowgli var en grävare i unga da´r. Här hade han på min mors gräsmatta grävt ett redigt hål, vilket inte uppskattades det minsta av hans mormor. Hon skällde nå´n liten ramsa på honom och gick in.
När hon kom ut igen såg hon hur vovven släpat dit en jordsäcken som låg säkert 5 meter från hålet och försökt fylla igen. Kul!


Snitsig hund.

Kärringen

Jag tänkte att jag skulle bjussa på en förtjusande bild på mig själv och min kvinna. Det jag tycker om i den här bilden är att våra skratt är så naturliga och fina.


Skulle kunna vara så att det bara är mitt smile som är en smula överdrivet.. Vet inte.


Att skatta sig lycklig

Jag upptäckte det precis. När det händer så fruktansvärda saker världen över inser jag hur fantastiskt bra jag har det. Jag tänker givetvis på otäckheterna i Japan. Kan inte föreställa mig hur det måste kännas att förlora någon kär, eller hur det känns att få hela hemmet bortspolat. Fruktansvärt.
Det är nästan ännu mer fruktansvärt att det ska behöva ske så hemska saker för att man ska uppskatta allt positivt man har i sitt liv.

Jag har en fantastisk familj på alla sätt och vis, om än på olika håll. Jag har en kille som skulle göra allt för mig. Vi har två fantastiska hundar och en katt som är så himla rar. Vi har ett supertrevligt hus, vi har mat i kylskåpet, jag har ett jobb som jag trivs så otroligt bra med. Ni förstår vart jag vill komma..

Jag har det så jävla bra!

Snart elva

Goddag världen.
Det verkar inte som att det blir någon superbloggare av mig. Är jag ledsen för detta? Näe, inte nämnvärt.
Jag har helt enkelt inte så spännande saker att berätta om här.
En sak jag kan berätta dock, som var ganska hemsk är att jag för några veckor sen höll på att elda ner vårat hus. Det hade varit förfärligt ju. Och med min tur så hade jag inte blivit förvånad. Det måste gå troll i det här huset eftersom vi har sån otur med allt. Eller tur också kanske.. eftersom huset trots allt inte brann ner. Bara lite på väggen.
Nu ska jag göra nåt vettigare. Peace.

RSS 2.0