23:19

Godkväll medmänniskor.
Jag har haft en bra dag idag.


Dagen började med en trevlig brunch med min kärring. Ohyggligt trevligt. Diskuterade världsliga och ovärldsliga saker. Folk som borde dödas, och såna som nog kan få leva. Vi har så himla bra konversationer så att det inte är klokt. Jag misstänker att man bara har en sån person i sitt liv. Bra skit.
Efter det plockade Bobbo upp mig för middag i Rånäs. Det var gott, trots att jag inte kunde avgöra om det var fisk- eller kycklinggryta. Det var fisk.
Därefter for vi iväg för att titta på en gård som är till salu. Jag fick rysningar och tänker för allt i världen inte bo där. Hua!
Sen kom vi hem och vår käre granne kom och tittade på fotboll med oss. Det var också trevligt.

Snart har jag semester och då ska jag inte göra ett skit! jag ska verkligen bara vara. Jag hoppas förvisso att jag lyckas lura med mig Bobbo till Ullared, lyckan skulle vara total.

Nu tänker jag banne mig inte skriva mer.


En ohyggligt charmig bild på jaget. Kreta -07

Att finna sin egen Karenina

Har precis sett en ganska tråkig, men dock intressant film om Lev (Leo) Tolstoj.
Det är inte bättre än att man känner sig lite inspirerad.


Får ett konstigt kliande i fingrarna. Jag måste göra något, men jag vet inte vad. Jag får lust att påbörja min alldeles egna Karenina. Värsta skönlitterära sörjan. Känns dock som att man inte skriver ihop en sån text i en handvändning. Trist. Försöker finna andra kanaler att vädra min påflugna kreativitet med, men det är bara tomt i huvudet.

Jag funderar vidare.

RSS 2.0