Freitag

Jomen, äntligen fredag. Kortvecka den här veckan ju, men den har fasen varit längre än vanligt. Konstigt.

En annan konstig sak jag måste berätta är att jag i onsdags typ höll på att dö.. Alltså jag kände mig dödssjuk.. Alldeles matt, vimmelkantig, ont i huvudet osv.. Helt död verkligen. Avbokade allt som var planerat på kvällen och dog i soffan bara.. Efter en stund fick jag för mig att jag skulle dricka kaffe och äta choklad, och en kvart efter det var jag frisk igen. Sjukt! Jag måste nog bara ha haft lite koffeinabstinens.

Idag är dagens planer att jobba fram till tolv, då ska jag ta bil och släp och hämta upp karln på jobbet. Därefter ska vi och köpa lite bräder och grejer så att staketet kan bli färdigt nångång. Bra skit.

Ormnästet

Kände rent spontant när vi upptäckte fanskapen att vi nog måste flytta.. Känner lite så fortfarande, mest för att de är så jävla äckliga!

Vi hittade alltså ett "ormbo" med typ 30 ormar i.. Och jag överdriver inte ens. Jag blev alldeles illamående och ville kräkas. Och på vår tomt dessutom. Jag hade nästan kunnat stå ut med dessa om jag visste att det bara var snokar.. Men nehejdå, det var huggorm också. Ni förstår ju själva, det går inte. Lille Bo skulle ju stryka med direkt om han blir biten av en huggorm.. Hemska tanke.

Ska försöka bli av med jävlarna och skaffa kortisontabletter om olyckan skulle vara framme.
En skojig grej i allt det hemska var att jag såklart sprang in efter kameran det första jag gjorde när vi hittat alla äckel.. Och tog några bilder.. Och givetvis blev det något fel på kameran precis just då, så bilderna är svarta. PITT!


Vår

Ja, nu kan man fasen säga att det är vår. Jag skulle dock inte bli förvånad om det kom snö några gånger till. Så brukar det vara.

Jag blir så kreativ när det börjar bli ljust och varmt ute. Vill pyssla med konstiga saker. Och helst av allt skulle jag vilja åka och köpa massa blommor att plantera ute.. Men de stackarna skulle nog dö, så jag får väl vänta någon månad till skulle jag tro.

Här har ni mitt hus i vinter- och vårskrud.Paradis?

Varför är majoriteten av alla människor så jävla idiotiska? Det verkar inte vara en självklarhet med logiskt tänkande. Tänk om alla bara tänkte som mig vad bra det skulle vara.

Tänker på väldigt många saker som får mig att inse detta.. En av sakerna som upprör mig i detta nu är att jag hittade en människa på facebook som jag vet vem det är åtminstone.. Vi har aldrig varit kompisar eller så, utan jag bara vet vem hon är. Ser också när jag tittar på hennes bilder att hon inom loppet av 2 år avverkat typ 10  hundar. Hur kan man göra så!? Alltså enligt min mening får man verkligen ha 10 hundar om man vill och har plats, men hon har alltså skaffat en, avlivat den och sen skaffat en ny valp.. Och så har det fortsatt. Hur fan är man funtad?! Bara det jag undrar. Och givetvis snackar vi inte en helt vanlig golden eller chihuahau, utan det är rottweilers och amstaff. Dumma, dumma människa!

Måste passa på att berätta en egen anekdot.. För några år sen ringde min moster och frågade om jag visste någon som kunde ta sig an en pitbulltik.. Impulsiv som jag är (ibland) tänkte jag direkt att jag kunde nog ha tid för en (bråkig) pitbull.. Jag insåg dock mina begränsningar och avböjde. Hunden for runt till några olika människor som var villiga att ge henne en chans, men kom tillbaka till ägaren igen. Jag kunde via facebook se att ägaren beslutat att avliva hunden för att hon inte hade tid.. Okej, fine, hon försökte trots allt ge henne ett nytt hem, men det funkade inte. Men IDIOTEN skaffade två chihuahuor istället! Dom hade hon visst tid för? Konstigt..

Om nånting skulle hända mina hundar skulle jag förmodligen gå under, inte bli människa på lång, lång tid. Det verkar dock inte vara så för alla. Och de som inte har några känslor för sina djur (som man inte har om man bara kan avliva dom huxflux) borde kanske ägna sig åt frimärkssamling istället.

Bra dag

Goder afton kära läsare.
Idag har jag haft en mycket bra dag får jag lov att säga.

Började med hårt, monotont arbete. Därefter stack jag iväg på möte, och inte vilket möte som helst. Näe, mötet när semester skulle diskuteras. Det gick alldeles förträffligt bra. Vecka 28-31 kommer jag att befinna mig på min altan i en solstol. Nu vet ni det också. Det är alltså fritt fram att våldgästa dessa veckor, då jag kommer att vara i stort behov av munhuggning (?) när jag bättrar på min bränna.

Efter mötet spatserade jag in på apoteket och köpte deras allra fetaste hudkräm. Jag som aldrig haft problem med vare sig dålig eller torr hud har nu drabbats av båda delarna. Kul!
Gjorde en spontansväng på Ica också och inhandlade lite nödvändiga grejer.

När jag kom hem på eftermiddagen tog jag mina fyrbenta vänner och gick en förjävla härlig promenad i skogen.
Det enda som inte var fullt så härligt var att det är himla blött och jockigt.. Men vad gör det om hundra år?
Skönt var det hur som.. Såg spår av nassarna som bökat upp i stigen.. Då vände jag och gick hemåt igen.

När jag kom hem igen rakade jag benen och smorde in mig med min nya superfeta kräm. Spirorna ser tacksamma ut måste jag säga. Och alldeles nyss ringde jag in min deklaration. Och tur som jag har (ibland) kommer jag att få tillbaka en redig hacka, och det behövs.

Nu har jag svept mitt kaffe och känner att jag förmodligen borde gå och björna.. jobbigt.
Over n out!


Bjussar på en bild föreställande min ohyggligt fotogeniske terrier som praktikant Johanna tagit.


I ensamheten

Godkväll folk.
Har ni blåst bort?

Ja dra åt satan så det har blåst idag. Trodde ett tag att taket skulle fara av, men än så länge verkar det ligga kvar. Man lär ju märka ifall det blåser av tänker jag? Hoppas. Borde bli lite dragigt inne om inte annat.

Jag sitter i skogen i min ensamhet. Min karl tog sitt pick&pack å stack till Funäsdalen. Jag tror inte att han trivs här hemma, med tanke på hur ofta han är ute och far. Förresten, jag var ju också ute och for förra helgen. Min alldeles första resa till fjällen. Jag vet inte om jag orkar skriva om det egentligen, och nu ser jag att Big brotha börjar.. Äh, jag skiter i det. Hej!

RSS 2.0