Längtar inte

Goddag bästa medmänniska!

Idag blir förmodligen en bra dag. Eller dagen har redan börjat ganska bra får jag lov att säga.
Chef-Madde ringde och hade goda nyheter ang. mitt fortsatta arbete på Jägareförbundet. Jag vågar inte riktigt ropa hej än, men det verkar som att det blir bra hur som helst. Strålande!
   Jag är inne på min tredje kopp kaffe och det är bra, det betyder att huvudet är med även denna dag. Kul ju.Längtar jag till detta scenario? Näe, inte ett dugg. Det enda som är lite bra med hösten och vintern är att det är rätt mysigt att tända ljus och mysa ner sig i soffan. Det var det enda positiva. Fyfarao att behöva skotta snö. Blä!

Hål i mitt hus

God förmiddag kära läsare.

Jag är inne på min andra kopp kaffe. Nu börjar jag inta mänsklig form igen. Det är förjävla kallt dock. Inte så konstigt egentligen, vi har inget fönster i badrummet. Tror ni man drar sig för att kliva ur duschen? Jajamen, man måste steppa på golvet också, medan man torkar sig, för att inte förfrysa fötterna.
   Det är september folk. Kan ni tänka er mitt gnäll i mitten av januari? Hualigen. Ingen värmepump har jag heller, eller jo, jag har en, men den är inte redo att användas.. Och inte vågar jag elda eftersom vi inte fått sotat än. Synd det är om mig. Jag värmer mig med kaffe.


Tips!Måste tipsa om ett fantastiskt doftljus, och då menar jag verkligen FANTASTISKT! Doftar alldeles ljuvligt. Jag vill bara krypa ner i det fina glaset/burken och bo där!


Skogens guld

Morsning!

Igår var jag och Maddepullan ut i skogen och traskade ett par timmar. Vi fick med oss lite svamp hem. Ljuvligt.

Därav denna gudomligt goda lunch!

Inte stabilt

Nej, gott folk. Läget har inte stabiliserats. Det känns fortfarande som att jag ska dö.

Idag känns det mer som att dödsorsaken skulle vara drunkning i snor, ingen rolig historia det heller.
Snart ska vi iväg och käka hos svärföräldrarna.. Det blir trevligt. Inte behöver man laga mat och inte behöver man diska. Jag gillart.


Min lille juvel som håller mig sällskap fast jag är dödligt sjuk.

För humorbefriade människor: Jag är lite förkyld bara.

Dödsbädd

Att jag alltid ska bli så nedrans ynklig när jag blir sjuk. Jag tycker så synd om mig själv att jag skulle kunna börja grina. Det är inte sunt. Igår morse när jag vaknade var jag frisk. Jag tog en härlig fika med pullakusinMadde, det var trevligt. Sen skulle jag och karln till Willys, och där blev jag sjuk. Nu vill jag typ dö, eller vill å vill, det känns som att jag ska dö. Fy bubblan. Och ingen har vett att tycka synd om mig..


Inte bra

Jag följer inte min intelligenskurva. Det är ju inte så himla roligt.
Kolla här: http://ponanii.blogg.se/2009/april/brighthead.html Ett test jag gjorde -09.

Och det här som jag gjorde för 5 minuter sen:

Inte helt okej kan jag tycka. Vad kan jag dra för slutsats av detta? Hm.. Att jag stimulerade min hjärna mer -09 än vad jag gör nu? Äh, fan vet jag!

RSS 2.0