För gamla tiders skull..

Ibland kan jag få ångest när jag tänker på hur många 1000-tals bilder som försvunnit genom åren. Alla bilder som fanns på min första dator som jag inte alls tänkte på att spara då.. Nu hade jag kunnat betala mycket pengar för att få de tillbaka.
   Som tur är har jag vänner som är lite bättre på att spara. Denna goding från sista dagen i 8:an.Bilder istället


Min ohyggligt snygga terriergosse!


De senaste tillskotten i familjen är dessa pullor.


Demonkatt med suddigt huvud.

Mörbultad

Bra dag so far. Haft mycket jobb på förmiddagen, måste säga att jag föredrar när det är mycket att göra. Dagarna går så nedrans långsamt annars.
Nu ska jag alldeles strax iväg till Rådmansö på massage. Fruktaksvärt brukar det vara.. Gör så ont, men känslan jag får efteråt gör det så värt det. Så dags att åka dit och plågas lite. Därefter ska jag möta upp karln i norrtälje så att vi kan handla. Kul. Not. jaja, så är det. På återhörande. (?)


I suck

Längesen nu.. Vet inte riktigt vad jag pysslat med, men jag skulle ju kunna göra ett försök att komma ihåg några saker.

- Umgåtts med folk som betyder
- Besökt älskade Gotland
- Börjat jobba
- Slutat snusa
- Hjälpt katten att föda ungar

De två första punkterna är ju bra, resten suger. Just nu känner jag att jag aldrig mer vill jobba, och då har jag ett fantastiskt jobb egentligen.. Men jag är så sjukt less just nu bara. Att dessutom sluta snusa mitt i en sån period är inte jättebra måste jag säga. Fyfan.
Katten var tydligen dräktig också. Jag och Maddekusin satt och tog en kvälls/nattfika i fredags. Katten kom och verkligen hämtade oss och la sig i min garderob.. Där skulle hon föda tyckte hon. Tyvärr blev det bara en unge och den var tragiskt nog död när den kom ut.. Stackars tissemiss. Ni hör ju, inte en enda liten glimt av positiva saker just nu.. Allt är bara svart, nattsvart.

Anyways, back to work.


RSS 2.0