Over

Kattfan har pajat det stora objektivet till systemkameran..
Men man ser i ögona på´n att han ångrar sig.. Tusse.


Ångerfulla ögon, right?


Bildbomb

Jag har inte så intressanta saker att delge er för tillfället. Men det råkar vara så att jag har så ohyggligt trevliga djur i min omgivning som mer än gärna poserar!Höjden av orättvisa om man frågar Bosse.. Kissen får mat och inte han.Bästa katten. Jerry. Han hävdar att han är oskyldig.


Vilande kisse och oskarp Bo.Close up på Jerry. Mucho snygg katt.Einarsson har kommit underfund med att man har bra utsikt över matbordet om man sitter högt upp i trappen.Bästa, mest fotogeniska terrier.Min lilla stuga i skogens slut. (Fast det är egentligen inte skogens slut. Vad gör det?)En kula i granen i mitt hus.En fräsig bild på grabbarna bara för att den blev cool..Ännu en fräsig bild bara för att..


Men herre jösses vad klockan blev mycket. Nu måste jag allt snussa kudden!
(ps. Om det här inte går att publicera dränker jag mig. ds)


Hatar känslan

Mors. Jag mår väldigt bra om ni undrar. Mår för det mesta väldigt bra. Jag blir glad för småsaker och iofs rätt upprörd för småsaker också, men det är bra. Men nu precis upptäckte jag vad jag inte tycker om med julen, (för jag tycker faktiskt om julen väldigt mycket.) När allt är över. Det är känslan jag hatar.
När man är påväg hem på julaftonskvällen, eller när alla åker hem. Det är så jädrans tråkigt! Man har längtat till julafton rätt länge, och sen på några timmar är allt bara över. Poff. Det suger.
Sen kan man ju iofs se fram emor nyårsafton, men det blir bara ett himla supande. inget för mig. Kan ju va rätt trevligt ändå, men ändå inte samma sak som julafton.
Well well, skitsamma.

En kulen natt

Goddag kära läsare! Vad trevligt att du kikat in här på min lilla blogg. Mycket trevligt.
Oj, nu vet jag helt plötsligt inte vad jag egentligen skulle skriva.. Det blev ju lite jobbigt..

Jag försöker i detta nu göra en brasa. Det går inget bra. Jag får jobba hårt som fasen i typ en timme för att elden inte ska slockna såfort jag vänder den ryggen. Jädrans buseld!
Funderar på att ta en mandarin. Eller är det clementin? Satsumas kanske? Hur vet man? En sån ska jag ta iallfall.
Sen ska jag på möte.

Nu vet ni lite grann vad jag pysslar med.

Peace!

Bjuckar på en busbild på grabbarna.

Lucia

Jorå, idag är det minsann lucia. Einarsson är inte sen med att va´stjärngosse.


Bak

Jajamen. Ikväll ska vi bara lussekatter. Återkommer eventuellt med bildbevis.

Litet hus i skogens slut..

Jajamen, det är mitt hus det. Ett väldigt bra hus. Ett mysigt hus. Ett lite kallt hus för tillfället, men det kan jag stå ut med. Jag sitter vid mitt köksbord med världens bästa Einarsson i knät och bara myser. Trevligt.
Det är synd om honom.. Han är så frusen av sig. Van vid innertemp på 24 grader och härinne är det bara futtiga 17. Ni förstår ju, det är synd om honom. Han är inlindad i en fleecepläd nu.

Nu vet ni vad jag gör.
Hejdå.

RSS 2.0