Avskärmad

Idag känner jag mig totalt avskärmad. Det är som att omvärlden inte existerar. Det är bara jag med mina tankar.
Tanken är inte så skrämmande.


Jag har en jätte låååååång dag idag - igen! Jag fattar inte. Jag tror att en minut inte alltid är en minut. Den måste bli kortare ibland, och längre ibland. Det är den enda logiska förklaringen.
Så, då har jag rett ut det också, känns bra.

Jag är hungrig, men kan inte riktigt förmå mig själv att hämta något ätbart.. Jobbig situation huh?

Jag kanske gör ett försök nu ändå.

Im up

Tro det eller ej, men jag har varit vaken en stund.
Egentligen känns det inte som att jag är vaken, känns mer som att jag har bomull i huvudet, lite luddigt liksom.


Jag ser ut ungefär såhär:

Dear jesus

God afton kära läsare.
Jag har haft en trevlig och lärorik kväll.


All min energi går dock åt till att lära mig alla dessa saker som man måste kunna. Det är lite surt. Men jag får se det som en investering. Jag kommer att ha all denna fakta i mitt huvud för resten av mitt liv. Jag kommer att fungera som ett levande uppslagsverk. Eller det är jag nästan redan. Jag vet det mesta. Inte så värst mycket om geografi kanske, men det tycker jag inte att man behöver kunna.

Planerna för morgondagen är dessa:
09:00 - 13:00 - Jobba
13:00 - 13:30 - Lunch i min ensamhet
13:30 - 16:00 - Mer jobb
16:00 - 00:00 - Kvalitetstid med familj, pojkvän, hundar och häst. Plugga.


Låter som en kanondag eller hur? Kanske inte, men jag tycker om det. Jag gillar att vistas i min bubbla och bara i min bubbla.

Nu ska gaddarna borstas och sen ska jag bli djupt försjunken i min bok pånytt.
Hörs i morgon!


En über charmig bild på mig, om jag får säga det själv.

Fruxo

Jag sitter här och unnar mig några fruxo. Jag kände att jag behövde lite socker för att stilla min beroendehjärna. Sockerberoende kommer aldrig bli ett problem. Jag tycker ju om socker, det är tur. Det hade inte varit roligt om man blev sockerberoende och inte tyckte om socker. Det hade varit värre alltså.

Hur som.. Jag har avslutat pluggandet. Vad göra nu?
Funderar på att läsa några kapitel i min kanonbok. Jag är redan fast! Jag är bokens bitch, men det känns okej.

En sak som jag tänkte på precis är:
På min jobbmejl uppstår ett tjongande ljud när man får mejl, sjukt bra grej! Detta underlättar mitt läsande. Detta innebär att jag kan kasta mig på sängen med boken i högsta hugg och bara slappna av och läsa.. Jag behöver alltså inte släppa ner boken och uppdatera inkorgen. Jag hör alltså om någon vill nå´t. Sjukt bra uppfinning!

Men jag vill inte

Hej kompisar, nu tänkte jag uppdatera. Jag känner att jag verkligen inte vill, men jag gör det ändå.

Jag har inget spännande att berätta, och har inte varit med om något storslaget.
Men jag har ändå haft en helt okej helg. Det ända som håller på att förstöra min ledighet är allt plugg som jag ställs inför. Jag har pluggat som en galning idag.. Känns som att jag har värsta provet i morgon, faktum är att jag inte ens har ett litet test. Ändå pluggar jag och tvingar min hjärna att ta in all information. Jag plågar mig själv helt enkelt. Det stör mig.
Prestationsångest är bra till en viss gräns, den passerade jag i sjätte klass. Jag pressar mig själv för hårt, och så mår jag dåligt i slutändan. Anyway, som du kanske märker så blir detta inlägg inte ett inlägg som man kanske känner att man vill läsa en söndagskväll, men vet du? Could´nt care less! Nu blev det så, och det blev bra.

Nu ska jag bli ännu en nörd i mängden att kasta mig på "Om jag kunde drömma".
Har sjukt höga tankar. Förhoppningsvis kan den avleda mina tunga tankar. 


* HÄR KAN DU TÄNKA DIG ATT EN HIMLA FIN BILD PÅ MIN FRUKTSALLAD ÄR *


Sjukt intressant inlägg

Jag hade tänkt skriva ett sjukt intressant inlägg, men jag vill inte längre, så jag skiter i det.

Jag hade också tänkt lägga upp några skojjiga bilder, men kameran ville laddas, så jag skiter i det också. Nu åker jag till Rånäs istället och glor på Lets dance. Det blir säkert sjukt bra.

Hejdåhejdå

random rubrik

Hej kompisar.
Jag måste säga att jag har en bättre dag idag. Trots huvudvärken.


Jag sitter i mitt lugn och dricker kaffe. Det är trevligt. Jag blev hysteriskt sugen på kladdkaka, så jag slängde ihop en. Den blev fantastisk. Alldeles geggig i mitten som jag vill ha den. Ibland måste jag få tillåta mig själv att synda. Särskilt till mitt-på-dagen-fikan. Och vad göres när bullarna är slut? Nånting vill man ha till, så är det  bara. Inte för att jag känner mig mer nöjd nu.. Hm konstigt det där.

Jag har en väldigt lugn jobbdag idag, så jag tänkte att jag ska ha lite hemmaspa. Det är alltid trevligt.


The worlds greatest. Angelica.

Different kind of light

Jag har en superseg dag. Igen.
För er som mot all förmodan missat detta kan jag berätta att jag inte gillar långa, sega dagar.


Min rastlöshet har tagit över totalt. Jag känner mig övermannad. Trist.
Jag har spenderat några timmar åt mina, faktiskt, spännande jägarböcker. Trodde att jag skulle kräkas på all "onödig" info, men jag tror att det börjar sjunka in att man faktiskt bör känna till allt detta. Det var det ända positiva hittills idag.

Jag funderar på att titta på "hand that rocks the cradle", handen som gungar vaggan för er icke belästa människor. Den är himla bra och otäck. Var dock väldigt många år sen jag sist såg den. Men det känns konstigt att titta på film såhär på eftermiddagen tycker jag. Jag känner mig nästan som en dålig människa för att jag ens tänker tanken. Men vad gör man inte. Jag kan lika gärna glo på en schysst rulle tills maten är klar. Jag gör nog det.

Här har ni några über fräsha bilder att stilla er hunger med så länge.


Det är för övrigt min alla hjärtansdag present till mig själv.

Att skapa sin egen sfär

Goddag kompisar. Ovänner också för den delen.
Då jag misstänker att det finns några sådana som läser också.


Jag känner mig inte mer levande än igår, men jag känner fortfarande att jag lever.
Att leva i ett inferno av snoriga näsdukar kan på något underligt vis ha sin charm. Jag är ännu mer inbakat i min bubbla, men det stör mig inte. I ett desperat försök att få mig ur bubblan kommer Ann-Louise snart på en fika. Jag tycker om att fika, jag är bra på det. Nu hör jag hennes vrålåk till bil. Man hör den liksom.
Hejdå!


Min alldeles egna latte och mormors bulle.

Hjärnsubstans

Hej kompisar.
Jag är inte frisk, men jag känner att jag lever så att säga.


Jag badar i snorpapper och vart än jag ser finns tomma näsduksförpackningar, tomma nässprayer och halstablettaskar av alla de slag. Jag har i vanlig ordning åkt på en dunderförkyldning. En mördarbakterie har invaderat mitt immunförsvar.
Jag känner mig påtagligt försvagad. Varje gång jag ser en tillstymmelse till ljus drar min nysreflex igång och det exploderar milt uttryckt. Allt är i sin ordning med andra ord.

Efter dessa ömkande rader kan jag nog fortsätta med mitt liv. Jag tror dock att man blir osmart av att vara förkyld.
Jag skriver ständigt fel och stavningen är inte på den höga nivå jag är van vid. Jätte konstigt. Är det för att jag har så mycket snor i mitt huvud månne?
Jag hävdar fortfarande att det är hjärnsubstans som rinner ur näsan vid förkyldningar. Mitt IQ borde därför inte vara mycket att skryta med efter alla jävla förkyldningar jag åker på. Men jag är inte bitter.
Jag tar en näsduk och några sprut med nässprayen och sen är jag glad. Så glad jag bara kan.

Ikväll drar min jägarexamenskurs igång och jag är spänd på att komma igång med detta! Kan nog bli en spännande, rolig och givande kurs. Jag är dock lite rädd att jag ska lyckas skjuta någon när vi ska komma igång med det, men jag håller tummarna för att det ska gå strålande.

Nu ska jag äta köttbullar och makaroner, halvfabrikat is the shit!
Adios


Nytillskott


Dödens

Jag är däckad av förkyldning. Återkommer när jag känner mig levande igen.

Adios

Djävulstorsdag?

Jag har en frustrationsdag idag. Det känns jobbigt.

Människor vill ha hjälp med grejer men skickar mig inte det material jag behöver, förstår ni mig?
Då har jag väl all anledning att vara lite frustrerad, visst?

Anyway, min mormor har namnsdag idag, och jag kom ihåg det! Hon vart jätteglad när jag ringde och gratulerade på namnsdagen. Så nu är min dag lite bättre igen. Hon bjussar på fika senare enbart för att jag kom ihåg hennes namnsdag. That´s the spirit!

Nu ska jag återgå till min frustrerande vardag. Hejdåhejdå

Onsdag

Hej människor!
Jag arbetar i skrivande stund, eller ja, inte i exakt skrivande stund, men nästan.

Jag väntar på att min vän Ann-Louise ska komma på en fika. Det ska bli trevligt.
Hon har ett nytt jobb, och jag vill höra all about it! Spännande.

Hörs sen.

Mitt på dagen

Goddag kompisar.
Jag är en dålig människa som  uppdaterar så dåligt. Jag är egoistisk i det fallet. Jag måste tänka på er som är beroende av mina skojjiga inlägg. Jag ska bättra mig.


Update av måndagen:
Jag klev upp lagom tidigt enligt mig själv, 10:00. Kändes alldeles perfekt. Drog ihop en representabel frukost, satte i mig denna oerhört snabbt. Jobbade några timmar och stack vid 14-tiden iväg på lunchmöte. Det var givande och gott. Kyckling med ris och apelsinsås. Den fann sin plats i magen så att säga. Vid 16 var vi färdiga och jag begav mig mot mina vidder. Jag gick en promenad och åt middag. Sedan tillbringade jag resterande timmar vid datorn. Kul.

Fair enough, nu har ni inte missat så mycket.
Idag har jag många saker som ska fixas. Får se hur mycket jag hinner med.
Jag måste bara tillägga att jag är förjävla teknisk. Nästan så att jag kan legitimera mig ; Tekniskt geni. Det känns skit bra!
Jag finner en lösning på det mesta, och det tycker jag om mig själv för.
   På lördag är det alla hjärtans dag som inte kan ha undgått någon. Undrar vad min karl ska ta med mig på för spännande upplevelse?Work is calling.
later.

Glamorous weekend

Hej kompisar!
Jag vill bara börja med att tala om att det känns väldigt givande att blogga när jag har dubbelt så många läsare när jag inte uppdaterar. Snälla, bättra er. Jag vill ha läsare när jag uppdaterar och inte tvärtom. Shape up!
I och för sig nöjer jag mig med läsare över huvudtaget.


Söndag igen och en trevlig helg har passerat. Jag har inte haft allt för mycket för mig måste jag säga.
Jag har spenderat tiden fre-sön i Rånäs, och det har inte skadat alls.
Har bara umgåtts med härliga Agge, svägerskor och man. Mycket trevligt.
   Igår skulle vi ha en riktig friluftsdag var det planerat, med korvgrillning och röjning uppe på gården i Norrby.
Jag fick vårkänslor så det sprutade.. Dessa hade eventuellt varit mer påtagliga om jag inte sett snö vart än jag såg.
Korvgrillningen blev förflyttad till jaktstugan där den istället blev kokt. Det visade sig vara rätt svårt att göra en brasa med blött ris. Konstigt. Den satt hur som helst på sin plats. Korven alltså.
   För att öva på mitt skytte fick jag panga lite med karlns salongsgevär. Han påstod att mina "träffar" på tavlan var i spridda skurar. Jag tycker jag ska ha en eloge för att jag ens träffade det pyttelilla pappret.
Tråkigt nog blev inte detta moment förevigat, då jag är den enda kapabel till att hantera kameran tydligen. Anyways, det var en trevlig dag på landet helt enkelt.


Detta är gårdens enda ko. Hon är en highland cattle och heter Emma.


Här är några "coola" grenar. Det visade sig att de såg tuffare ut i verkligheten.

Ungefär så har min helg sett ut. En vanlig helg, men himla trevlig. I all sin enkelhet.
Nu ska jag göra något vettigt och vänta på Beck.

Tack & hej

En vanlig torsdag

Hej kompisar.
Idag är det torsdag och det brukar allt som oftast innebära att det är fredag i morgon. Jag gillar fredagar.


Ingenting är liksom jobbigt på en fredag. Om man tex måste städa, eller nå´t annat mindre roligt, gör det på fredag, då går det mycket lättare. Har ingen aning om varför, men det är så bara. Ett faktum helt enkelt.
   Idag är det ju dessvärre inte fredag utan torsdag. Jag har haft en ohyggligt lång dag. Det borde betyda att jag fått hemskt mycket gjort, men icke.
Svägerska stor har födelsedag idag. Grattis till henne! Här finner ni hennes blogg.

I all tristess och rastlöshet bestämde jag mig för att nätshoppa i brist på annat.
Denna raring ska bli min och jag känner att vi kommer att passa bra ihop!


Hörs i morgon om inte senare!


Nyfunna vänner

Hej kompisar! Har ni haft en bra dag?
Jag har haft en helt okej dag. Rolig men ändå tråkig och lång men ändå kort.. Ni fattar.


Har precis varit ute och gått en långpromenad. Det kändes uppfriskande.
Jag tycker att det känns så jobbigt att ta sig för att gå ut..Men när man väl är ute är det superskönt.
Tror nästan att jag måste ta en bulle eller nå´t nu så att jag inte faller ur, det vore förskräckligt. (läs ironi)

Nu ska jag ta och titta på mina nyfunna vänner Mia och Klara. Så jädrans skojjiga!
 

Lyckas

Ibland känner man att man riktigt lyckas!
Nu har jag lyckats. Det känns bra.

Nu ska jag laga mat. Falukorv med potatismos. Kulinariskt.

Sleepy

Jag hade planerat att lägga mig tidigt ikväll. (läs 22:00) Det blev inte så, det blir det aldrig.

Runt 22:00 är jag som piggast och det stör mig någe nog.. Då börjar "normala" människor att varva ner och ta det lugnt, men jag blir sjukt kreativ och pigg. Myror i brallan symptomet går att uttyda.

Jag hade hur som helst tänkt lägga mig nu, rätt tidigt ändå.

Jag känner mig stolt att jag kan lägga ännu ett meningsfullt inlägg till min meritlista! Yes!

Natti natt

Medelvärde

Denna måndag har varit som måndagar är mest.
Helt värdelös alltså. Eller inte helt värdelös, men vanligt värdelös.


Har jobbat endel och varit rastlös och trött hela dagen. Ingen toppen kombination kan jag säga.
Var dock ut och gick i det fina vädret, det var underbart!

Nu snart hade jag tänkt att jag ska åka upp och umgås med min stora fyrbenta vän. Han är trevlig.
Tar med mig kameran..Han hatar den, men jag tar med mig den ändå.


I will be back!

a life kind of thing

Hellööuu!
Dålig uppdatering, jag vet. Det blir så när jag finner andra saker mer intressanta än att skriva här. Så är det ibland. Livet är hårt.


Helgen har susat förbi i vanlig ordning. Känns inte som att jag gjort något speciellt egentligen. I fredags fikade jag med Ann-Louise och sen på kvällen bänkade jag mig med en chipspåse framför "Lets dance".
Igår (lördag) vaknade jag mitt på dagen (inget jag är stolt över). Drev runt här hemma ett par timmar, sedan begav jag mig till Tina för att kolla in nya lägenheten och fika. Schysst lägenhet de lyckats få tag på, över mina förväntningar!
Fikat var också trevligt. Hon påstod att jag bara måste se en skiiiita bra film, den hette nå´t i stil med "min granne totouro" (ha överseende med stavningen) och den hade charmen, minst sagt.
Efter denna trevliga stund kastade jag mig i bilen för att hämta några pryttlar här hemma, stanna till vid stallet och sen for jag till Rånäs. Min karl skulle laga mat. Det var gott.

Nu ska jag upp dit igen, dom tycker tydligen om mig. Känns ju så.
Hörs åter i morgon när en ny vecka tar fart. Eller kanske senare om jag har tråkigt.


Strike a pose bitches!

hejdå hejdå

RSS 2.0