Longest day

Jomen, idag har varit den längsta dagen på länge. Har inte haft allt för mycket att göra, kan bero på det.

Nu orkade jag inte skriva mer känner jag. hejpa!

Bra och dålig dag

Har ett helvete i min egen kropp. För er som inte känner mig så åldras jag i förtid. Det är en diagnos jag satt på mig själv alltså. Känns som att jag bor i en pensionärs kropp. Inget bra.

Håller förmodligen på att bli sjuk. Dessutom har jag världens träningsvärk i benen. Går som en jädra krympling. Tänker inte berätta vad jag gjort för att få träningsvärken för då blir jag mobbad.
Min brud och vapendragare Määäds kom och räddade min dag lite. Vi fikade och åt vaniljmunkar. Förjävla gott. Hon är väldigt duktig på att påpeka mitt gnäll.. Men hon gav mig en värsting massage. Det var vänligt.. Fast  nu i efterhand fick jag nog ännu ondare av det, men det kanske hjälper iallafall :)

Nu ska jag titta vad min sura karl pysslar med.


Schnygga vi ääää.

Måste bara visa vilken fin fiskbensfläta jag gjorde på määds idag..

Bör tilläggas att vi beslutade att vi borde lära oss göra just en sådan fläta idag. Detta är alltså den andra flätan jag nånsin gjort. Bra jobbat huh?

Solkreativitet

Mors gott folk!
Måste börja med att nämna att jag i skrivande stund blir ohyggligt psykad av katten.. sitter och stirrar på mig.. Jobbigt. Kanske ska försöka fota honom..vänta..


Han har suttit där och glott på mig sedan jag slutat klia honom i nacken.. Anar att han tänker onda tankar.

Halvbra väder idag för att skriva om något annat.. Ändå helt okej får man väl lov att säga.. Det regnar ju inte (än) åtminstone. Jag måste nästan ta mig i kragen och fota min tomt nu när det är så grönt och trevligt.. Japp, det borde jag göra nångång när jag orkar.
Nu ska jag arbeta lite till.. Ciao!

Lovely

Fyfarao vad fantastiskt mitt liv är för tillfället. Det är iofs alltid mer eller mindre fantastiskt, men nu är det liksom en topp.

Det ända som inte är så skojigt är Jerry som höll på att tappa svansen.. Fastnade, eller skar sig på nåt så vi fick åka till veterinären och sy några stygn. Stackars tissetatt.. Nu måste han stå ut med tratten ett par dagar, men det går riktigt bra.

Det var det ända som var tråkigt.. Sen är det mest bra saker. Vädret är ju strålande nu igen, och då kan man vara ute och pyssla på tomten och känna sig alldeles lyrisk.. Jag har klyvit ved som en idiot. Nackproblem som redan innan var ett faktum blir inte bättre när man klyver ved kan jag tillägga.. men det får det vara värt. Kan ju inte frysa ihjäl nästa vinter.

Gud vad jag inte skriver nåt vettigt.. Jag slutar nog där och återkommer eventuellt en annan dag.


Den stackars katten..

MahahaHihi jag och Botvid har precis haft en fotosession.

RSS 2.0