En sånhär måndag

Jag har väl ungefär överlevt 1196 måndagar detta livet. Har ju gått ganska bra ändå får man lov att påstå.
Den här måndagen är en av de mindre hemska. Har inte ens något tandläkarbesök den här veckan. Inget tandläkarbesök = Ingen ångest.

Igår slog jag och B till och bjöd A&S på tacokväll. Det var väldigt trevligt och himla gott! Det visade sig att det var ett smart drag att bjuda hem folk på en söndag. Då försvinner liksom söndagsångesten litegrann. Gud vad jag skriver om ångest hela tiden.. Man kan ju tro att jag är manodeppad eller nåt, men icke. Jag är glad.

Här är en sak jag insåg alldeles nyss..

Om några veckor har jag some serious krattning to do. Kul!

Lever

Jag överlevde tandläkarbesöket! Det var inte roligt dock. Har pga denna värdelösa tandläkare lyckats framkalla tandläkarskräck.

På 3 besök har hon lagt typ 15 bedövningssprutor utan resultat. En bra sak är att jag inte är rädd för bedövningen längre. Igår insåg hon dock sin begränsning och kallade in en annan tandläkare som fick lägga bedövningen. En spruta behövdes och sen var jag totalt jätte bedövad. Jag slapp smärtan när hon körde ner filar (nålar) i roten på min tand. Ganska olustigt ljud, men det kan man ju stå ut med. Sedan hon kom med den glada överraskningen att jag kommer att få betala 10.000 spänn för att fixa tandjäveln. 10.000! Jag hade gladeligen betalat det för en fin väska eller en trevlig resa, men EN jävla tand! Det är bara att betala och se glad ut. Kul!


Dödsångest

Japp, det är ett faktum. Jag har dödsångest för att jag ska till tandläkaren. Lite larvigt kan tyckas, men jag ska påbörja en rotfyllning. Inget kul. Om jag överlever kommer jag att sväva på moln ikväll för att det är över.
Nackdelen är att jag måste tillbaka flera gånger. Tydligen gör man inte en rotfyllning på ett besök. Det krävs fler.
Anyways, en dag i taget.

Sleven i grytan


Bästa Mr. B som pryder Jägareförbundets sidhuvud. Vackert!

Mi casa

Tänkte att jag skulle bjussa på en liten detaljbild på mitt slott. Enjoy!Ser ni att det är ett ihopflätat H & R uppe i krusilutten?


Text

Här har ni härlig, hemsk läsning för er med intresse!

RSS 2.0