Det sista jag behöver

Jag behöver inte en nedklankande människa runt mig. Förstår du att jag menar just dig?
Enligt dig är jag ganska värdelös, eller du vill att jag ska tycka att jag är värdelös så att du kan göra mig värdefull, men det funkar inte så. Alla mina ideér och förslag är så jävla idiotiska tycker du, och jag gör nog egentligen bäst i att bara umgås med dig. För jag har ju ändå inga vänner. Eller hur?
Skulle allt bra gärna vilja veta hur du tänker, jag förstår verkligen inte det just nu, och inte allt för ofta annars heller.
Bättra dig lilla du. Jag vill ha en positiv och energisk människa som min högra hand. Inget annat. Om du känner dig träffad, fråga mig om det är du så ska jag svara.

Lite nedstämdhet och massa pizza

Idag, eller igår kanske eftersom klockan är efter tolv, så var jag och min mor och shoppade lite, och det var mycket trevligt. Jag hittade en massa grejer. En himla trevlig jacka från Lindex som jag älskar, den passar mig. Sen ett par ytterst egna och charmiga skor, de passar mig minst sagt också. Och det är trevligt med saker som passar mig tycker jag. Sen käkade jag pizza, och jag käkade faktiskt upp hela, strongt gjort av mig tycker jag.
Jag är förkyld. Hej då


Att leva en fredag

Hej kära människor!
Jag lever idag, och jag är Gud evigt tacksam för detta. Jag visste att Han tycker om mig.
Han har nog några speciella planer för mig den där mannen. Men jag kan ju såklart inte göra något innan jag fått klara direktiv från Honom. Och dessa direktiv väntar jag spänt på.
Hur är det då egentligen att leva på en fredag? Är det något speciellt? Ja, det är klart det är! Det är bitter ljuvt att leva en fredag. Men rädslan är mindre. Jag var inte lika rädd idag. Grymt skönt! Fredagar är bra dagar!
Jag har chillat idag, och varit i stallet med kärringen. Det var trevligt, och vi var orädda, som bara vi två kan.
Lillo och Nobell var med och vaktade oss. Det är något de kan! Vakta alltså. Ett hugg i strupen och kattmördaren är död. Och jag ska viska några visdomsord i kattmördarens öra då. Haha, det ska jag.
De klokaste ord en flicka kan memorera. Då ska jag komma ihåg, och vis och upplyst är jag då. JESUS!
Jag är en djup människa, och jag tycker om att vara en djup människa. En djup människa är det väldigt få som förstår sig på, det är bara andra visa människor som förstår sig på mig, och jag känner bara en djup människa och det är Thös-fan! Halleluja för henne. Andra folk tror att de förstår, men de har ingen jävla aning egentligen, och ord kan inte rädda en sådan situation. Men de odjupa människorna tror det. Fel.
I morgon ska jag åka och shoppa med min mor, hon är inte djup, men hon är bra ändå.
Vi ska köpa en massa världsliga saker. Sådana saker som fattiga barn i Afrika inte skulle prioritera. Men jag är inte ett fattigt barn i Afrika, så jag tänker köpa mina onödiga saker enbart för att dessa gör mig lycklig för en stund. Men bara en stund. Sen ska jag lyssna på "House of the rising sun" hela dagen, och natten. Hela tiden.
Då är man jävligt djup.
Tack Andreas Af Malmborg, för att du gjorde mig till en djup människa med många tusen tankar om allt och allting. Hela tiden. Tack!
Jag tycker om min mormor.
Mig själv också

   

Jag vill inte dö än

Jag känner mig inte färdig än i det här livet, jag kan inte dö, inte än. Då skulle jag inte ha gjort allt jag någonsin drömt om, jag skulle bara ha gått i skolan hela mitt liv, och vilket liv sen. Näe, jag är definitivt inte redo.
Och jag tänker inte låta mig mördas av nåt jävla psyko som tycker att det är roligt att döda kattungar och skära sönder träns! Då vill jag inte vara med längre! Är det ett vettigt samhälle vi lever i om man ska behöva bära kniv för att känna sig säker? Och polisen, vad kan de göra? De räddaste jävlarna jag vet är poliser!

höstens måsten och galna tankar

Jag älskar hösten! Alla fina färger av löv och rutten frukt, men det är så vackert.
Det ända som är lite tragiskt med hösten är allt regn, men det kan man faktiskt ta.
Då får man ta en härlig dag inomhus och titta på någon bra film med någon man tycker om. Om man tycker om någon förståss, annars kan det vara mysigt att titta på film själv också.
Jag har alltid varit den som alltid bara längtar efter sommaren, till och med på sommaren så längtar jag tills nästa. Inte klokt. Men jag har nog växt upp och gått ifrån sommarmänniska till höstmänniska. Jag känner att hösten, iallafall den här kommer att erbjuda mig så mycket. Och den kommer bidra så mycket till mitt framtida liv. Det känns tryggt, och jag gillar hösten. Där snackar vi färginferno! röd, orange, grön, lila ALLA färger! Lovely!
Men den har inte riktigt kommit igång än, eller det är ju kallare och så, men färgerna är inte så många än, bara lite gult och grönt. Men det brakar loss snart tror jag.
På hösten så måste man också skaffa en ny riktigt mysig jacka, eller två om man så vill. Som man kan gömma sig i lite när det blir ännu kyligare, och så måste man skaffa några par stövlar som man kan glida runt i.
De här raringarna har jag fastnat för på Scorett.

      

Inte nog med stövlar och jackor, man måste förnya sina halsdukar och ett par nya skinnhandskar är på sin plats.
Och jag tänkte klippa av mig håret. Inte allt, men riktigt kort. Jag känner för det. Jag gör nog det.
Snart är det rimbo marknad. Skojj

Vitaminer, mineraler och skojjiga små burkar

Klockan är mitt i natten och jag är en nattuggla. Jag lever när alla andra sover så sött.
Alla måste ju förbereda sig på den spännande dagen som väntar i morgon.
Men jag tycker inte att det är så mycket att förbereda sig på. Alla dagar är samma sak.
Jag har beställt en ny dator, och det var fanimig på tiden. Kan jag starta upp mitt nya liv så fort den kommer.
Det är himla roligt tycker jag, det är sånt som roar mig.
Jag tycker att det finns för mycket dumma människor. Och jag tycker synd om mig själv för att jag ens måste titta på dom. Det är skam att se att så många människor kan gå ner sig så. Föröda sina liv på detta sätt. Jag blir förbannad. Men så har jag aldrig påstått att människor ska vara smarta och vänliga heller.
Vi är djävulens påfund, och mänskligheten kommer aldrig sluta att göra sin omgivning illa.
Himla synd tycker jag. Men jag kan ju inte rädda världen själv, hur mycket jag än skulle vilja. För jag skulle kunna det, men inte själv då dock. Jag och kärringen får påbörja den missionen snart. Så får vi se vart det landar.
Vi hade en mycket intressant diskussion ikväll, hon och jag. Vi kom fram till att vitaminer, mineraler och skojjiga små burkar gör att vardagen inte är så grå och trist längre. Och det gjorde mig glad. För ack så himla sant det är. Prova det själva DUMMA människor!   Rädda världen istället, sitt inte här och läs om en tragisk människas ännu mera tragiska tankar. Fy skam!
Nu tänker jag gå å lägga mig.
Puss&gos fotjuice

Onsdag, husmus och cola light

God morgon alla vänliga själar. Eller god förmiddag kanske. Vad ni vill.
Jag är vaken igen, och jag är mycket spänd på att se vad denna dag har att ge. Jag känner på mig att den kommer att bli ensam i sitt slag. Det är onsdag idag och jag orkar inte äta frukost. Men nu fick jag faktiskt reda på att min bror sparat en frukostbaguette till mig, så jag måste nog äta frukost sen iallafall. Eller kanske lunch.
Dagen kommer att förlöpa som de allra flesta har jag en känsla av. Sitter här å chillar å skriver lite, käkar nåt sen när hungern gör sig påmind, och sedan väntar jag på att kärringen ska ringa och säga att hon är redo att dra upp. Då gör vi det. Sen kommer vi hem till 21:00 och GREYS ANATOMY! wihooo!
Jag skiter i Idol. Det suger. Daniel Karlsson är min favorit om jag måste ha en, men annars suger det.
Sitter och lyssnar på Mika - Lollipop, himla svängig låt måste jag säga. Man blir glad av den, och det är hemskt bra! Jag har ungefär en deciliter cola light kvar, vet inte riktigt hur jag ska klara dagen, men jag kommer på något.
bäbis har spöat på en av mina skor, den ser lite härjad ut, men det är bara bra. Hon fick iallafall ha lite skojj, och det unnar jag henne minst sagt. Men jag har ingen vidare inspiration så jag skriver inget mer just nu.

image9

Bollarna är borta, ge tillbaka min hund!

Idag är det dommedagen. Lillo ska till Veterinären och ta bort stygnen, ÄNTLIGEN!
Förhoppningsvis blir han av med den hemska jäkla tratten han måste ha på sig också.

image7

Det är tisdag idag, och jag har inget emot det faktiskt. Ur tv-synpunkt är tisdagen bäst!
Världens bästa jävla program ikväll!Jag känner mig inte på topp för å skriva just nu, kanske kommer något världsligt inlägg ikväll.

Tack å hej leverpastej

Frilansa på en måndag

hej
Jag är enormt jätte trött, jag vaknade 10 i morse, andra människor hade vart riktigt utvilade om de vaknade 10, men inte jag. Jag behöver min sömn till 13, annars blir inte dagen bra. Men jag tänkte trottsa detta idag, och göra den här dagen till den bästa någonsin!
Jag frilansar, jag är inte arbetslös. Det känns skit bra! Har lite kneg på G. Och har jag tur så lönar det sig i mer jobb, vilket jag vore oerhört tacksam för. Bra skit helt enkelt.
Nu sitter jag vid denna fyrkantiga, söta skärmen och lyssnar på KT Tunstall, vilken kvinna.
Jag väntar också på att kärringen ska sluta, så att vi kan dra upp till stallet och fördriva dyrbar tid.
Det är trevligt. Bara inte Uffe är dum i huvudet idag också, då kanske jag dör.By the way så mejlade jag en kvinna på aftonbladet igår kväll, om ett reportage jag gärna ville att de skulle skriva, men hon har inte hört av sig. Vilken skata. Jag som tyckte att jag var något världsligt på spåren. Kan ju iochförsig vara så att hon inte läst mitt mejl, men det borde hon ha gjort, och hon borde ha svarat också. Men det har jag lärt mig här i livet att människor sällan gör som man tycker att de borde göra.
Grejen handlade iallafall om terroristattacken den 11/9 -01. Jag  hävdar, och många med mig att det inte alls var en terroristattack, utan ett insider jobb. Jag har bevisen på min sida.
image6

Vem är jag dårå?

Med mitt extremt egna namn Hanna Johansson tar jag världen med storm.
Efter mina 12 år i skolbänken vet jag inte riktigt vad som passar mig.
Jag vet att jag inte tycker speciellt bra om människor, och att jag brunt hår.
Det är det enda jag kan säga säkert.
Jag har två vänner som tycker att jag är fantastisk, Och jag tror dom faktiskt.
Dom är smarta människor med huvudena på skaft, varför skulle dessa ljuga?
Jag ÄR fantastisk.
Om dagarna så chillar jag. Jag vaknar runt 13:00 och sen gör jag mycket världsliga saker,
som att titta på när mina råttor äter gurka, eller kanske sticka?
Här käkar jag iallafall frulle.

image1


Jag är en människa som inte vart med om allt för mycket saker i mitt liv, men känner mig ändå rätt världsvan måste jag säga. Jag har två hundar som är dumma i huvet, men dom är skojjiga. Sen har jag två råttor som är knasiga dom också. Bäbis och Mollan, och dom tycker också att jag är fantastisk btw. Jag tycker att de är fantastiska också. Och hemskt jätte söta. Bäbis är bebisen.
image2

Jag har en pojkvän som heter Bobbo, och vi har varit tillsammans i 3½ år.
Han bor i Rånäs och han är rolig ibland.
För ungefär en månad sedan så utforskade vi Kreta. Det var varmt och underbart.
image3

Nu tänker/orkar jag inte berätta mer intressanta fakta om mig själv, så jag avrundar här tänkte jag.
Men jag höll på att glömma det viktigaste av allt, och det är min Kvinna, hon måste också förnedras med en bild här, så att hon känner att hon lever =) Hon har massor med kvinnlig kompetens.image4

En blogg

Hej.
Nu har jag också en blogg som alla andra.
Jag kände att jag inte kunde vara så originell att jag kunde vara utan blogg.
Men det känns skojjigt i vilket fall, originellt eller ej.
Här ska jag skriva om alla dumma människor som jag omger mig med, och allmänt jätte aktuella och
viktiga saker. Till exempel regnskållor.
Så känner du som jag att dumma människor och...regnskållor kan förgylla din vardag så tycker jag att
du ska bevaka denna blogg mycket noga.
Ytterst viktiga saker kommer att publiceras.

Over n out.

RSS 2.0