Too good

Verkade för bra för att vara sant att jag har en unge som inte bryr sig om att bli lämnad på dagis.
 
Första veckan jag lämnade honom struntade han ju fullständigt i att jag lämnade honom och åkte därifrån, andra veckan däremot, märktes mänskliga drag. Han blev jätteledsen och har sen dess blivit det varje morgon jag lämnat honom. Det varar dock inte så länge, 5 minuter max. Så det är okej ändå.
 
Bjussar på en skojig bild på mina grabbar!
 

Down we go..

Det var dags att ta tag i "mammakilona". Insåg att jag inte kan skylla på att jag fått barn för 14 månader sen, det går inte.
 
LCHF var ett givet val, har sysslat med det tidigare och tyckt att det funkat rätt bra. Detta är inget jag planerar att hålla på med föralltid, utan mest för att få en start. Vi har nu hållt på i ca en månad. Jag glömde dock väga in mig, himla dumt. Har inte vägt mig på ett halvår eller nåt sånt, lite svårt att veta om det hänt nåt. Förhoppningsvis väger jag iallafall mindre än för ett halvår sen.
 
Igår gjorde jag en smarrig kyckliggryta. För att "mata" till det hade jag i sjögräsnudlar. Så sablarns gott!
 

Att få vårkänslor i september

Kom på mig själv igår eftermiddag att känna nåt sjukt vårrus. Hur konstigt är det?! Och provocerande om inte annat. Hörde några små vårfåglar som kvittrade, kändes alldeles lagom ljummet i luften.. Sen kom det som ett slag i magen - Det är höst idiot!!
 
Jag gillar förvisso hösten, mysigt att tända ljus å köpa mysiga koftor, halsdukar å sånt där. Det är mysigt. Om det dessutom får vara en solig höst istället för en regnig vore det bra. Våren är dock mycket större på nåt sätt. Då ska sommaren snart komma å man har så mycket framför sig. Hösten varnar bara för den kommande vintern, å den kan dra åt helvete. Allt blir så mycket jobbigare. Ungen ska ha på sig massa ytterkläder som han inte vill å man ska skotta snö å näe, fy fabian!
 

Det här är inte jättekul.
 

Kör skarpt

Jajamen, idag är första dagen ungen är på förskolan på riktigt.
 
Ska strax sticka iväg och hämta honom! Saknar den lille vandalen.. Jag hämtar honom sen skjutsar jag honom till mormor. Sen får Bobbo hämta honom där när han slutar jobba. Då hinner jag jobba några timmar till.
Ska bli spännande att höra hur det har gått idag, kan inte tänka mig att det skulle vara några problem dock.

RSS 2.0