Min stund

Nu sitter jag här med en kopp kaffe och min gosse sover så sött på soffan.

Det här har liksom blivit min egna stund på dagen. Så härligt. Har gjort en brasa som sprakar på också, mysigt! Måste dock masa mig ut i snörusket för att hämta mer ved. Kanske läge att ställa undan mina Converse nu och ta fram några rediga kängor?

Igår var vi ju som sagt in till Jimmy och Josefine på en mysfika. Dom hade bakat supergoda saffransbullar med vanilj i, och dessa hade jag tänkt försöka mig på. Supergoda alltså, på riktigt!
Har för övrigt inga världsliga planer för denna helg. Bara mysa runt och kanske göra ännu mer jul här hemma.
 
 
 

Vänner

Och så kom vintern med full kraft. Över en natt dessutom.

Det är ju rätt mysigt med snö, särskilt eftersom julen närmar sig, men allt blir så himla omständigt när man ska göra något. Bilen måste borstas av och varmköras (har iofs inte med snön att göra, men ändå) man måste skotta sig ut.. Ja osv, det är jobbigt helt enkelt. Men mysigt!

Gulle tar sin förmiddagslur på soffan i skrivande stund. Klev upp lite tidigare idag för att förskjuta hans dag lite.. Läggningen igårkväll gick åt helvete kan man säga.. Han slumrade till när jag duschade strax före 21, sen vaknade han när vi gick upp, och sen kunde han inte somna om. 23:15 stängde han sina blå sen.. Det var den egen-tiden. Well well, det kommer väl.
Idag ska jag plocka vidare här hemma.. Känns som att man aldrig blir färdigplockad, finns alltid nåt att pyssla med. Senare ikväll far vi iväg till Josefine & Jimmy och fikar. Mysigt!
 
Just det, jag har börjat titta på vänner igen, därav rubriken.

Tillvaro

Goddag!
Idag gör jag och Gulle inte mycket alls. Vi klev upp för en timme sen om jag ska vara ärlig. Skönt!

Den här veckan började operation sovrutiner för Lilleman. Han har sovit bra från början, men han har fått somnat när han varit trött. Vilket vissa kvällar har resulterat i att han somnar runt 01:00.
Började i söndags att lägga honom strax före 21 och han sov till Robins klocka ringde 05:30 på morgonen, han fick käk, sen somnade han om till 10! Så 21 försöker vi lägga honom hädanefter.

För övrigt har min lille gosse blivit så stor att han får smaka andra grejer än bröstmjölk! Sjukt vad tiden går snabbt.. Hur som helst fick han precis smaka lite banan, det var rätt gott tror jag.
Har också börjat ge honom några skedar havregröt någon timma innan han ska sova och det verkar funka fint.
Måste dock läsa på litegrann.. Det är ju nåt krux med hur man ska introducera gluten.. Lite i taget under en lång tid, för att undvika glutenintolerans.. aja måste läsa på!


En av tårtorna på Gulles dop.

Fredag

Yes box, äntligen fredag!

Mina karlar ligger på soffan och sover, ser rätt rart ut. Själv sitter jag och håller på att beställa förstoringar på Gulle, några åt oss, men också att ge bort som julklappar. Har dock världens segaste uppkoppling eftersom jag surfar på mobilens nät som redan är "slut" för den här månaden.. Suck, tar flera år!
jaja, det är vad jag pysslar med.


En trist måndag

Ja, som rubriken skvallrar om har inte min måndag varit allt för händelserik.

Glott på teve, tvättat, lagat mat och umgåtts med min lille gosse. Ibland måste man ha såna dagar också ju..
Imorgon har jag dock inget mer avancerat planerat, så det kan bli en snarlika dag. Måste städa!
 
Mitt hjärtegull.             Foto: Johanna Thörnqvistviktigaste människan i världen
RSS 2.0