Bra helg

I Fredags hämtade jag och mor moster + hund. I lördags blev det mat hos mor med mormor&morfar, moster, bröder och Bobbo. Det var himla trevligt. Och gott! Efter mycket om och men lyckades jag övertala alla att vi skulle spela ett parti "Geni". Sorgligt nog vann mormor och inte jag, men det gjorde inte så mycket.
På lördags morgonen blev det en tidig uppgång. Swedish game fair i Tullgarn stod på schemat. Som vanligt har man så jäkla trevligt när man är där nere. Sjukt trevliga omgivningar och folk. Vid 3-tiden när vi ledsnat en aning och min rygg inte ville vara med längre beslöt vi oss för att börja åka hemåt.
Väl hemma plockade vi upp Mogge & Bosse som varit hos mamma, för att sedan bege oss mot Rånäs för den traditionella "Söndagsmiddagen" hos Mimmi och Thor. Super gott!
Den var min helg i snabba drag. Nu borde jag påbörja en text jag måste skriva.. Får se hur det går.

På återseende.
Knappoman

Jag har gjort en upptäckt. Jag har inte velat inse hur det egentligen ligger till, men jag har blivit så illa tvungen.. Det har nästan gått till överdrift.

Jag är en knappmänniska.
Vad är en knappmänniska? tänker du då. Det ska jag svara på.
Så fort det finns knappar att ändra saker med. Tex i bilen finns det knappar för AC:n, radion osv. Jag är på de jävla knapparna hela tiden! Måste hela tiden ändra AC:n för att det "drar lite", eller "oj, nu blev det en aning varmt". Jag är sjuk. Bobbo stör sig på min mani, men det finns inte mycket att göra än att pilla på de djävulska knapparna.


Ledsamhet och ankomst.

Jag upptäckte precis (?) att jag är lite knäpp.. Jag kommer på mig själv med att bli alldeles lycklig i själen över att Katrin äntligen ploppat ut baby Ringo. Fattar egentligen inte varför, men jag är jätte glad för hennes skull, eftersom hon haft det så jobbigt nu på slutet. (Eller egentligen hela graviditeten)
Jag kan inte hjälpa det, men jag tycker om människan. Fast jag kanske inte borde, men jag tycker att hon är så jävla tuff! Grattis till familjen Rimér/Zytomierska!

En annan sak som inte gör mig lycklig över huvudtaget är att min (stationära)dator inte vill fungera. Det gör mig väldigt ledsen eftersom den innehåller typ 10 000 bilder och minnen. Misstänker att det var åskan i söndags som orsakat denna smärre katastrof. Jävla åska! Jag ska göra allt i min makt för att få fart på min trogne vän igen.

Ekonomisk oberoende

Näe, det är minst sagt en lögn men jag skulle verkligen behöva vara det. Jag får för mig att det skulle göra allt så himla mycket bättre.. Kanske inte men det känns så. Verkligen.

Kvällen såhär innan löning mår jag jätte bra. Det brukar jag alltid. "Yes! det gick ihop sig den här månaden också!" tänker jag. Herregud, pengar är ju en världslig sak egentligen.. Huvudsaken är ju att man mår bra. Att alla mår bra. Jag mår bra. Ärs, vad tråkigt det blev nu.. Till råga på allt fick jag reda på igår att jag betalat för jävla mycket pengar för Bosses kastration.. Det gör mig arg. Jätte arg. Om jag hade haft 3000 spänn att kasta i sjön hade jag inte brytt mig, men nu är det ju inte direkt så. Surt!
Jag ska hur som helst bli rik när jag blir stor. Alternativt få Bobbo att inse att han måste bli rockstjärna. Kan bli svårt dock.

Vilket skittrist inlägg det här blev.. urs.
Nu ska jag titta på "Norska hollywoodfruar". Kanske är det sevärt.

Later.


Här får ni en bild från julbaket i brist på annat.


Rolighet

Hej vänner.
Jag har fått tummen ur, och orkat ladda in några schyssta bilder i datorn. Bra va?


Bilderna är från lördagen då några kära vänner var på besök för att undersöka om grillen fungerade.
Det gjorde den. Så jäkla trevligt.
Barbarernas intåg

Goddag/God morgon.
Det kommer att bli en evighetsdag idag. Jag känner det på mig.


Jag har varit vaken 1½ timme. Dock känns det som 4 timmar. Du hajar. Det lär bli en låååång dag.
Har sovit som en stjärt inatt. Nykastrerad terrier+tratt ville absolut sova under täcket, vilket var lite problematiskt.
Enda sättet att lösa detta på var att låta tratten vara på min kudde, vilken resulterade i att mitt huvud inte alls fick plats. Vad gör man inte för de små liven? Hade planerat att ta en bild på tratthunden, men min karl har tydligen trollat bort kameran. Typiskt.
Idag ska jag fara till Rådmansö för en dust med Mördar-Åsa, vilket är välbehövligt. Har varit stel i nacken rätt länge nu, det får hon råda bot på.

Nu ska jag göra något vettigt.. Kanske.. Eller sola kanske? Vi får se.


RSS 2.0