21/1

Idag fyller min stora kärlek 22 år! Helt sjukt så gammal han blir. Nästan gubbe. Snart växer han nog om mig.. Hur som..

Grattis Bobbo!
Realist? Javisst!

Jomen, jag är en sann realist.
Folk kan säkert se mig som väldigt negativ, men nej, realistisk är vad jag är.
Sen får andra säga vad dom vill. Kan dock bli lite less på att alltid vara den "tråkiga".


Vem har stulit min tur?!

Med tanke på gårdagen har jag definitivt blivit av med min tur.

Jag är inte en sån där människa som har en jävla tur hela tiden, men jag brukar heller inte ha otur.. Ligger nånstans mittimellan liksom. Inte igår.

Först höll som sagt vovve på att bli överkörd (det bar iofs tur att han inte blev det!), sen upptäckte jag att någon bajsat på ryamattan. Vill tro att det var katten, men misstänker ändå nånstans att det var Einarsson. Tyckte han pep igår morse.. Var väl akut-skitnödig. Vad gör man? Skiter i ryan givetvis.
Jag och Bobbo begav oss till N-tälje för att handla och när vi kom hem några timmar senare och han skulle gå upp och lägga sig hittade han fönsterlampan som någon vält omkull (igen, jag vill tro att det är katten) så att den låg i sängen. En timme till så hade huset stått i lågor. Fast nu när jag skrev det där upptäckte jag att vi ju faktiskt hade tur.. Konstigt. Ni fattar vad jag menar.. Om jag hade haft normal tur så hade inte lampan ramlat från första början..

Gud vilket krångligt inlägg.. Jag förstår om ni inte orkar er igenom det.. Snurrigt.


Bedrövlig start

Har haft en bedrövlig start på denna dag.
Första tanken: Huvudvärk.. Yeeey! urs!

Släppte ut hundarna som vanligt imorse.. Men när jag skulle ta in dom kom bara Bosse in. Mowgli spårlöst borta.
Efter en kvart av visslande och gapande kom en gubbe upp mot huset. Jag var övertygad om att han kommit för att berätta att Mogge låt överkörd nere vid stora vägen. Men han ville bara berätta att han sett honom springa omkring nere hos honom. Vi gick ner dit och där var han. När han fick syn på mig såg han ut att tänka: men matte, vad roligt, ska du också följa med på prommenad?! JÄVLA HUND!
Längesen jag var så rädd. Jag är väl medveten om att folk inte kör i 70 km/h nere på stora vägen. Hade lika gärna kunnat sluta i katatrof, men nu gjorde det inte det som tur är.
Hädanefter blir det lina.


Bästa sida

Jag har en tendens att sannerligen visa upp min allra bästa sida. Say no more.
Den här kommer jag eventuellt ångra att jag la upp.. Men vafan!

Lycka

Nu blev jag alldeles lycklig i hela kroppen!

Min stationära dator kraschade (mindre dramatiskt än vad det låter) för ett x antal månader sen.. Verkade inte vara ett allt för stort problem at the time.. Jag hade ju en bärbar också, så det funkade ju ändå.. Tills det kom upp för mig att ca 10 000 bilder dog med datorn.. Bla alla bäbisbilder på Einarsson.. Förstår ni vad hemskt?! Den sötaste valpen i universum lever nu endast vidare på FB..

Men vet ni?! Jag hade varit så smart så att jag mailat några bilder till mig själv! Jag blir alldeles förvånad själv.. Inte alls likt mig att göra saker sådär i förebyggande. Men gud vad fantastiskt!


Den bästa, mest fantastiska jävla terriern! Do i love him? Ohh, yees i do!

Viktiga ord

Jag har egentligen ingenting världsligt att delge er.. Tyvärr. Jag antar dock att om man följt min blogg ett tag så är det kanske ingen nyhet.

Jag har allt som oftast inget vettigt att skriva om. Förstår egentligen inte varför jag har den kvar. Men jag kan liksom inte riktigt släppa taget.

En sak vet jag dock, och det är att jag ska gå och lägga mig mycket snart. Bädda ner mig på spikmattan och glo på två vänneravsnitt, sen somnar jag så sött, så sött.
Apropå sova sött.. Bredvid mig i soffan ligger Einarsson med Jerry på. Ohyggligt gulligt. Men hörrni, skvallra inte för Bobbo, Bosse får egentligen inte vara i soffan, men det är en hemlis! Schhhh!

Storm

God afton gott folk. Det stormar ute. Ganska mysigt sålänge man inte behöver ge sig ut i det.
Luckorna i spisen började slå mot varandra och jag befarade att det var en muterad monster råtta som tagit sig in, men det var bara vinden. Otäckt.

Tittar på dokumentär om folk som har vilda djur som husdjur. Det får de sota för kan man säga. Suckers.
Nu måste jag snart sova. Värsta stunden på dygnet. Ett sånt nedrans nederlag att behöva sova.. Jag hatar det!
Kan ha att göra med att jag är en nattuggla.. Sover mer än gärna tills långt in på dagen och har så gjort hela jul ledigheten.. Jobbigt när klockan ringde i morse? Jupp, ganska.

Förresten längtar jag till sommaren ohyggligt mycket. Och jag hatar snö.

Tack för mig.RSS 2.0