Jakt, bra eller ej?

Skulle verkligen vilja höra människors åsikt när det gäller jakt.
Ni kan väl dela med er?

Fick för övrigt ett mejl från en väldigt dum kvinna idag.. Knäppa och orimliga åsikter, och jag har känslan av att hon inte är ensam med dessa skeva åsikter.
Har fikat med min ena kvinna idag. Sjukt trevligt som vanligt. Vi har storhetsvansinne båda två, troligtvis därför vi klickar.
Talade om massa viktiga saker. Åh fyfan, nu är det någon sopa som sjunger på "Idol". Jag tycker det är jätte tråkigt att jag tycker att det är tråkigt. Det är bara auditions som är skojjigt tycker jag. Resten kan jag klara mig utan. Alla är fula och dåliga. Bara lilla Johan som är tuff..Och Lars då förståss..Några är bra. Inte många.
Fick förresten en glad överraskning idag, det är för fan säsongspremiär av Desperate Housewifes ikväll! Och jag hade totalt missat det..Hade inte sett en enda reklam om det..Konstigt.. Hade jag missat det hade jag troligtvis stämt Kanal 5. Inte mer än rätt.

Nu vet jag inte längre vad jag ska skriva..Rimbo marknad på torsdag..Skojjigt. Synd att det är så jävla mycket folk där.. Det får gå ändå.
hej

Bara för att..

Hej.
Detta inlägg skriver jag endast för att min vännina Ann-Louise vill att jag ska det.
Jag kryddar hennes dag lite extra. Förstår inte riktigt hur hon kan finna mina extremt ointresserade inlägg intressanta, men av någon outgrundlig anledning gör hon det. Kul!


Kan börja med att berätta att denna helg har varit fantastisk på alla sätt och vis.
I fredags..kommer jag inte riktigt ihåg vad jag gjorde, något kul säkert..Och igår var det lördag och världens bästa bilskollärare från dalarna var på besök.. Vi hade dragit ihop alla som åkt upp till honom och tagit körkort och skulle grilla nere vid sjön.. Givetvis var Tomas, som han heter, lyckligt ovetandes om detta. Han vart jätte glad att se oss och vi minst lika glada att se honom! Han är världens bästa människa. Förlåt Bobbo, men jag är kär. En mer fantastisk människa får man leta efter. Detta var hur som helst jätte mysigt. Efter denna trevliga tillställning åkte vi och tittade på fotboll som var sjukt tråkigt.. På kvällen hade jag lovat svägerska-stor att fixa hennes naglar och det gjorde jag minsann, jävlar vad snygga dom vart! Jag är nästan avundsjuk på mig själv! ^^
När vi var mitt uppe i nagelfixandet ringde min man och berättade att han hade skjutit sitt första vildsvin! Herre jävlar! Det är stort. En svinstor sugga! (hahaha jag är fyndig) Han konstaterade att jag var tvungen att hämta honom sen eftersom han ju var tvungen att ha en sup när han hade skjutit och allt. Klart han skulle. Grattis igen till dig!

Det var min fantastiska helg. Hoppas du, Annlo, har haft en minst lika bra! Här kommer lite bilder också.




rubrik

God afton,
Som rubriken allt för tydligt skvallrar om har jag tappat min tidigare funna kreativitet.


Den är alltså som bortblåst..Har ingen som helst aning om vart den kan ha tagit vägen. Lägger inte ner tillräckligt med energi på att ta reda på det heller.. Det kvittar liksom.
Hur som helst så har denna helg varit himla trevlig.
Började i fredags (de flesta helger börjar eventuellt då) med filmmys och nagelfixning med mina kära svägerskor, Emelie och Rebecca. Kul. På lördagen väcktes jag av klockan och det var dags att inta sin roll som "fotbollsfru".
Vi åkte till rimbo och plockade upp ett gäng grabbar sen bar det av mot skogen. Man svängde av nånstans i edsbro och sen körde man i skogen, lite till i skogen och ännu mera skog..Sen var vi framme. En fotbollsplan mitt i ingenstans. Det gick hur som helst bra på matchen och Rånäs segrade med 4-2. Bra skit! Förutom alla myggor som ville äta på mig hela tiden var detta en ganska dräglig upplevelse. Efter match drog vi vidare till uppsala där det hade utlovats middag hos Emelie och Freddan. Den var god! Senare begav vi oss (Jag, Bobbo, Emelie, Freddan, Becca) mot biografen. Patrik 1,5 var det som stod på menyn och jag älskade den. Fantastisk film. Efter det traskade vi tillbaka till lägenheten och sen gjorde jag klart för Bobbo att jag var trött, så vi åkte hem. Himla lyckad dag i sin enkelhet.

Jag är en jävel på att dra allt i kronologisk ordning märker jag. Det var helt enkelt så det va´!
Nu är jag alldeles utmattad efter detta långa inlägg..
Ska svepa min cola och sova sen..(undrar varför jag har svårt att somna)
Dum och dummare ska jag förresten glo på innan jag ska sova..Big deal.
hej


Har jag förresten nämnt att Agge har ett förflutet som fotbollshuligan?


Obefintligt

Japp, det beskriver min situation just nu.. Har inte allt för mycket att göra nu kan jag säga.
Tråkigt eftersom jag känner mig rätt taggad för att göra business! Men men, jag får chilla helt enkelt..


Har för övrigt suttit och tittat på hus för att få tiden att gå och måste påstå att jag är helsåld på att köpa en kåk.
Ringde min man för att få medhåll och det fick jag givetvis inte. Jävligt trist.
Hittade iallafall väldigt många schysta lyor. (Vad löjligt det vart när jag skulle använda olika ord för "hus", märkte ni det?)
Skulle kunna tänka mig en liten 3:a alt, 4:a på 100 kvm. Alldeles lagom för mig, man och hundar. Det skulle bli kanon bra. Men nepp, det fick tydligen vänta.

Förresten har jag gjort en upptäckt! Man/jag är en kratta på att stava när man/jag fryser om händerna..Vad kan detta bero på? Den som sitter på svaret är välkommen att kasta in en kommentar. Jag måste få veta.

Ikväll är det förövrigt mycket bra tv! Wihoo!
hej

Att tänka en måndag

Denna måndag är snart över och jag måste säga att jag hann med en hel del..

Jobbade ett par timmar i morse och fick mycket gjort. Hörde sedan av mig till en gammal vän, och jag är glad att jag gjorde det..
Lyckades lura med denna gamla vän för lite shopping, alltid trevligt.
Fann mig ett par ljuvliga stövlar som jag är lite kär i. Även lite annat smått och gott.

Har även lyckats tillämpa lite kreativa handlingar denna afton, är riktigt nöjd.
Nu vet jag inte riktigt om jag ska titta på "Edwars scissorhands" eller nå´t drama..kommer inte ihåg vad rullen heter..Vet egentligen inte om jag är upplagd för film..Världsliga saker.
hej


Weekend

Hej,
Sitter och hanterar mina söndagstankar nu. Av någon outgrundlig anledning så är jag extra kreativ på söndagskvällarna.
Tar mig för saker att göra och befinner mig i ett allmänt bra tillstånd.


Jag greps av en hostattack alldeles nyss och ilade iväg till köket för att slänga ihop te. Drog ner en kopp ur skåpet, fyllde med vatten och kastade in i micron. Medans jag då väntade försvann hostan. Helt otippat. Vi måste ha nå´t himla bra te som gör en inverkan så snabbt. Utan direkt kontakt dessutom. Jaja, jag slapp hostan men nu sitter jag och tvingar i mig en kopp te jag inte ens vill ha..Frågan är om jag inte hellre hade stått ut med hostan..Söndagstankar.

För att lättare skrida till verket när det gäller mina kreativa tankar måste man ju lyssna på kreativ musik. Skapa-musik.
Blev ytterst förvånad nyss när jag märkte att jag bara har bajsmusik i datorn, känns inte kul alls.
Och så fort man öppnar nedladdningsprogrammet kan man inte komma på något alls. Kul.

Förresten satt jag klistrad framför tv:n igår när "Blondinbella" medverkade i "extra extra" och herregud vad ful hon va´!
Hon gör sig på bild, men fasen inte i TV.

hej!


Snart är det vinter

God on my side

Hej och hallå,
Vilken fantastisk dag det är idag.. Eller egentligen inte, men det regnar inte och det är fan underbart!
Det lustiga är att jag igår kväll bad Gud att göra så att solen tittar fram idag, och det gör den tamejfan också.


Detta stora har nu gjort mig till lite mera troende än jag var innan. Känns skit bra att veta att jag har Gurra på min sida.
Det kan behövas ibland.
Dagen är inte fullspäckad på något sätt, men jag har att göra ändå.
Ska snart ta de fyrbenta på en promenad när det för en gångs skull inte regnar.

hej

Späckad

Hola,
Dagen har varit full med saker som måste göras. För många.
Mycket jobbgrejjer att göra och andra världsliga saker.


Så jag gjorde som jag brukar göra när jag har för mycket att göra: Ingenting.
Jag tog helt enkelt en fika med Ann-Louise istället. Sjukt trevligt.
Sen fick jag faktiskt endel gjort också. Bonus.

Förresten måste jag bara säga, Kristallen, vilket shit!
hej

Dödagar

Hej,
Jag har inget vettigt att skriva förutom att jag är sjuk. Kors i taket va?! Inte likt mig ändå att dra på mig alla möjliga sorters åkommor, men detta har jag än en gång lyckats med.


Det är en förkyldning av den värsta sorten. Tonvis med snor, knarkögon och en himla retsam hosta som prompt måste ha ett anfall precis när man ska till att somna. Självklart.
Jag ska kolla på E-bay om någon har ett immunförsvar att sälja. Jag är i behov.

Helgen har förövrigt gått himla snabbt och varit väldigt trevlig.
Det ända tråkiga var att min dam, Tina, ville umgås med mig igår och jag hade lovat bort mig till svägerskorna och Agge. Träligt som fasen när hon väl tål att umgås med mig ^^
Det fick bli en annan gång!
Nu ska jag kolla på "sex and the city" från början. kul.
hej

deg

Hej,
Jag har haft en skaplig dag. Somnade försent igår kväll pga kaffet jag hällde i mig för sent.
Detta får jag sota för kan jag lova.


Trots detta har denna dag varit rätt okej. Har inte haft mycket jobb att sysselsätta mig med, men har lyckats underhålla mig själv på andra håll. Städade bla badrummet, inte det skojjigaste man kan ta sig för, men visst fan är man nöjd när man är klar. Skit fint blev det. Som om jag gjort det själv.

Mitt på dagen ringde mormor och ville att jag skulle fixa hennes naglar och givetvis gjorde jag det också.
Hon är himla bra min mormor, nästan bäst!

Nu ska jag glo på idioterna i "Paradise hotel" och sova.
hej


kvällstankar

Nu är det inte bättre än så att jag ska ta och hoppa i säng.
Ska glo på "Paradise hotel", som för övrigt är himla roande. Massor med idioter på ett och samma ställe. Kan inte bli skojjigare.


Förresten..
En altruist är en person som tänker mer på omgivningen än på sig själv. Oegoistisk alltså.

Nu har jag gjort er klokare också, och det känns bra. Nu kan jag sova gott.

Natti natt!

För att...

..Höst är höst.



Samtliga från hm..

Bara måndag

Ja, som rubriken ger sken av har denna måndag bara varit en vanlig måndag.
Inga direkt spännande inslag som man kan känna en inre önskan om ibland.
Bara en helt vanlig dag.


Har inte haft allt för mycket att göra idag kan jag säga. På Jobbfronten har det varit otroligt lugnt. Har nästan hittat på grejer att göra som inte ens finns. Jag känner att jag behöver vara kreativ men kan ändå inte riktigt finna kreativiteten någonstans. Måste finna inspiration..Men vart börjar man söka?
Ska hur som helst på möte nu på torsdag. Hoppas på mer jobb och mer pengar. Bra skit.

Har också fått hem grejer så att jag kan börja med mina naglar nu, känns superskojjigt!
Ska göra lite provnaglar och kanske att jag plåtar och kastar in här. Men bara kanske.
Måste, på tal om det, köpa en kamera.
Då kan min fotografkarriär börja också, KUL!

Nu ska jag försöka finna kreativiteten.
Bye


Här är jag och min lovely. Avis på mina polisonger?

RSS 2.0