Verklighetsflykt

Jag vet att jag påstod igår att jag skulle visa skojjiga saker. Det var lite ljug. Eller nej, egentligen inte. Jag hade tänkt kasta upp bilder på mina nya superfräsiga pjucks, men jag har inte orkat fota dom om sanningen ska fram.
Hur jobbigt är det att fota ett par skor tänker du säkert nu, och näe, det är inte så jobbigt, men jag orkade iallafall inte.
En annan dag.
Nu ska jag bege mig till min karl för att göra ingenting. Det är skönt.
Svägerska liten påstod att jag måste måla hennes naglar, och svägerska stor påstod att hon behövde låna ett par skor.
Jag kommer aldrig att bli girig och tur är väl det.

Nu sticker jag. Hörs i morgon!

Helt tagen

Jag vet att jag för några timmar sedan påstod att jag skulle återkomma i morgon, jag kunde inte hålla mig. Jag visste helt enkelt inte vad jag skulle uppleva.

Jag trotsade kritikern i mig och såg "Twilight" och jag är tagen. The best fucking movie ever made! Jag satt orörlig och stum en kvart efter att filmen slutat. Tack gode gud att jag inte valde att se denna på bio, jag hade garanterat gjort bort mig. Hade jag brytt mig? Njae, säkert inte. Men människorna i min omgivning hade nog tvingat mig till psykakuten.
Jag har en mindre bra egenskap som tillåter mig att dras med så djupt i filmer och historier, visst det är jätte bra, och jag har aldrig svårt att finna den "riktiga" känslan i historian som berättas. Men jag dras ner för mycket i allt. Jag känner mig för tillfället himla deprimerad. Inte på låtsas, verkligen nere. Jag vet att jag aldrig kommer kunna bli en vampyr, och jag vet att min karl aldrig kommer att se ut som Robert Pattinson. (Sorry Bobbo, men det är sant).
Just nu känns det som att det enda som spelar någon som helst roll är Edward Cullen Jag måste surfa in på adlibris och beställa alla böckerna. Fan.. Känns inget bra.



Visste ni förresten att självaste hunken (Robert Pattinson) spelade Cedric Diggory i Harry Potter?
Han var mindre "hunkig" där så att säga.
Jag är helt enkelt obotligt förälskad i Edward Cullen.

After eight

Jag vill bara förtälja er att jag inte mist livet utan bara inte har så mycket vettigt att skriva om nu. (Om det brukade vara vettigt kan diskuteras.)
Jag återkommer i morgon och har massa spännande saker att visa.

Nu ska jag titta på en rulle och käka ost&skinksallad. Det tycker jag om.

Som sagt, på återseende i morgon!

Lyckas

Om man har välvårdade och fina naglar känner man sig mer självsäker och det ser givetvis fräsht ut.
En klatchig färg eller en perfekt fransk manikyr.

Jag har dessvärre problemet att nagellacket börjar flagna dagen efter att jag målat. Det betyder att jag måste måla naglarna varje dag för att dom ska se fräsha ut. Det orkar jag aldrig en längre tid, så när jag målat naglarna varje dag i en månad, och dom börjar växa till sig riktigt bra, så klipper jag dom för att jag inte orkar måla mer. Jätte tråkigt, eftersom jag egentligen är väldigt mån om mina naglar.
Nu har jag hittat några väldigt bra produkter som fungerar utmärkt!

Det är Mavala´s nail care box. Den innehåller sex stycken kanonprodukter!





1. Börja med att ta bort gammalt nagellack med Mavala nagellacksremover.
2. Applicera nagelbandsremover runt nageln. Rulla försiktigt tillbaka nagelbanden. Skölj händerna noga.
3. Pensla nagelspetsarna med genomträngande nagelhärdare för att naglarna ska hålla bättre.
4. Pensla på skyddande underlack för att nageln inte ska skadas av nagellacket. Motverkar också missfärgning.
5. Måla naglarna med valfri färg.
6. Applicera högglansigt överlack över färgen för att undvika att färgen flagnar.
7. Sist lägger du på snabbtork för nagellack, detta fördjupar färgen och torkar nagellacket så att du slipper kladd.

Dessa produkter fungerar alldeles utmärkt på mina naglar. Och jag behöver inte måla lika ofta.
Färgen sitter flera dagar utan att flagna, och glansen gör att naglarna alltid ser nymålade ut!

Nämnde jag att jag fick denna fantastiska lilla låda av min svärmor i julklapp? Snällt va?!


Dessa helger

Nog är högtidernas helger alltid trevliga, och lite ledighet uppskattas minst sagt.
Men nu får det snart vara nog.


Om det ska fortsätta såhär kommer jag att rulla fram inom en snar framtid. Inget jag ser fram emot. Tur att det är nyårsafton om ett par dagar så att man kan avge nå´t sorts löfte som jag för en gångs skull planerar att hålla. Det ska bli spännande. Jag tror att symptomet beror på bristen på rutin. Man äter när man är vrålhungrig, när man når detta stadie kan man eventuellt sätta i sig någon av chokladaskarna man fått i julklapp. Annars äter man schysst mat men då kan man istället trycka i sig en chokladask mellan måltiderna. Det bygger så att säga. Nej, nu får det vara slut på det roliga.
För övrigt så ska jag fira min nyårsafton i Borlänge. Jag och karln + hans familj ska bo på hotell och skämma bort oss. Det blir säkert himla mysigt.

Snart återkommer jag med ett himla bra tips på hur man får naglarna att hålla.
Håll utkik!


Psykisk terror

Hallå alla människor!
Hoppas att julafton var en fröjd för er, det var den sannerligen för mig.


Vi åkte till släktingar i Norrtälje och smockade i oss massor med mat och dylikt. Det var så himla mysigt. Faktumet att det var julafton stod nog för den största mysfaktorn. Öppnade massa klappar och blev så himla nöjd. Genuint nöjd. På riktigt.
Har absolut ingenting att klaga på. Alla är så snälla och generösa. Det är juletider det.
Efter att vi ätit släktingar ur huset packade jag ihop alla mina saker och kastade mig i bilen och styrde kosan mot Rånäs.
Där firade jag även med min karl och hans familj. Jätte mysigt också där. Ännu mer fina klappar och mer onyttigt.
Dagen blev en kanon dag, och den hade inte blivit så bra om det inte vore för att jag omger mig med så fina människor.

Alla ohyggligt fina saker kanske dyker upp i ett senare inlägg.

Allmänt upprörd

God kväll.
Jag har haft en fantastisk dag. Jobbat några timmar och tagit det lugnt.
Är nyss hemkommen från min karl. Vi gjorde knäck (igen) och åt upp hälften. Känns mindre bra nu måste jag säga.


Anledningen till att jag är upprörd:
Jag listade precis ut att en gammal vän som jag tyvärr tappat kontakten med ska bli far. Jag är inte upprörd över faktumet, utan för att jag inget fått veta. Jag tänker tusen tankar. 1. Han sa en gång i tiden att när han fick barn om det vart en dotter skulle hon heta Hanna. 2. Ska han få en dotter? 3. Ska hon heta Hanna? 4. Varför har han inget sagt?!
Jag är hur som helst upprörd. Det är en stor grej, en fantastisk grej, och jag önskar att han hade velat dela det med mig. Men icke.

I morgon fyller min farfar år. Hur mycket han fyller är en väldigt bra fråga. Men fråga någon annan om du söker ett svar.
Det ska bli trevligt att träffa människorna där som jag inte så ofta träffar.
Jag och bröder ska också till far för att fira minijul. Det blir säkert hur bra som helst.

Nu ska jag bli djupt försjunken i min bok. Läs den. Mitt enda råd.

Söndagsmys

Hej!
Hoppas att just du har en supertrevlig kväll. Det har jag. Jag gör egentligen inte mycket för att den ska vara bra, den bara är det.

Hela dagen har varit bra i sin enkelhet. Vaknade lagom sent. (läs för). Jag och min karl hade planer på att vara riktiga skogsmulle:ar idag och gå ut i skogen och grilla korv och bara vara, men det blev ändrade planer.
Kan till stor del ha varit mitt fel, eftersom jag vaknade så sent skulle det ha varit mörkt innan vi kommit till skogen. Det får bli en annan gång. Vi drog som sagt iväg för lite shopping och det var trevligt. Köpte lite tjafs till mig själv, bla ett himla trevligt armband. (ska visa när jag lyckas stjäla tillbaka kameran.) Sedan köpte jag ben och lite annat smått och gott till de lurviga. Jag hade för avsikt att även köpa ett hus till Mollan&Bäbis som kostade 99:- , men Bobbo hävdade att han minsann kan göra ett mycket finare. Så nu ska han allt få göra ett också!
Sedan, på Willy:s av alla ställen, fann jag boken jag letat febrilt efter: Mia Törnblom - Så dumt. Jag har alltså letat efter denna sen den kom ut, och nu hittade jag den på Willy:s i Märsta. Otippat. Jag har hur som helst redan läst 1/4 av boken och jag älskar den. Jag gillar hennes sätt att skriva och ja, den är jätte bra!

Nu ska jag däremot fortsätta titta på "Heartbreak hotel". Kul film.

Boken med stort B.

On the run

God eftermiddag människor.
Nu är helgen snart slut och julveckan nalkas ohyggligt snabbt!

Jag ska precis sticka iväg för lite sista-minuten-julshopping. Det blir skojjigt. Jag ska egentligen inte köpa fler julklappar, men jag upptäckte att jag inte köpt nå´t till råttorna och hundarna. Självklart ska även dessa härliga individer ha en julklapp. Det är givet.

Så vi får se om jag finner nå´t. Later!

20 december

God afton.
Denna dag har jag genomlevt, knappt.

Vaknade för sent, till och med för att vara helg. När jag gör det har jag en tendens att vara trött och grinig hela dagen. Denna dag var inget undantag. Tjurig, gnällig och trött.
Jag måste påstå att jag har svårt att stå ut med mig själv sådana dagar. Inget roligt.
Nu på kvällskvisten har jag pysslat lite med julklappar och det är förvisso väldigt mysigt. Då och då får jag ett dampskov och stressar upp hundarna, som troligtvis vill äta mig vid det här laget. Jag har överseende med det. Jag förstår dom.
Nu sitter jag och tittar på Harry potter - fången från azkaban. Det är en sån mysstämning som infinner sig när man tittar på just Harry Potter. Konstigt nog. Jag är inte direkt ett jätte stort fan av dessa filmer men dom är mysiga, så för den sakens skull kan de vara klart sevärda.

Snart är det julafton hörrni, är det bara jag som emellertid glömmer av detta faktum? Troligtvis inte.
Jag har, som tidigare sagts, vuxit upp nu, och är inte alls lika barnsligt engagerad som förr över denna högtid. Tåkigt nog kanske.

Nu, tillbaka till Hogwarts.

Julkort

Goddag kära läsare. (Pluralis!)
Dagen är i och för sig snart över, men man kan säga så ändå.


När jag var på språng idag ringde mobilen och ett nummer jag inte tyckte var bekant ringde.
Det var en blomstershop här i byn nämligen, som meddelade att jag senare under dagen skulle komma att få ett blombud. Herregud! Jag har aldrig fått ett riktigt blombud. Jag visste dock inte vem som skickat blommorna.. Jag tänkte att jag måste ha en hemlig beundrare. Den ända logiska förklaringen.
När det sedan ringde på dörren och jag öppnade, mottog jag en tung påse och funderingarna skenade iväg. När jag sedan öppnade var det en ljuvlig julgrupp som jag fått av Jägareförbundet. Jag blev himla glad! (Jag kan dessvärre inte fota eftersom karln stulit kameran.) Alltid skojjigt med saker man inte förväntar sig. Det gjorde min dag.

När jag då ändå var lite lycklig passade jag på att koka knäck. Jag lyckas glömma från år till år hur satans lång tid det tar. Men nu är jag dock färdig och de blev utsökta!

Här är förresten ett julkort jag snickrat ihop i all hast.

Äckliga barn

Jag har riktigt lyckats nu, tycker jag. Om någon, mot all förmodan, skulle ha något otalt med min design, håll det för dig själv. Jag är nöjd.
Det har varit en skaplig dag idag. Började med lite pul på datorn och sen kom ju som bekant min vän Änn-Lovajs och fikade. När fikat och firandet var "färdigt" styrde hon kosan mot Rialaskogarna för att finna svar i bibeln. Jag avundas henne och hennes tro. Den är så stark!
- Hoppas du fann svaren du sökte min vän.


Efter det arbetade jag flitigt i ett par timmar och åt pannkaka. Det var gott. Efter dessa delikata saker lyckades jag få med min mor på en härlig prommenad. Eller ja, den hade kunnat vara härlig. Och det var den tills vi mötte äckliga ungar (typ 13 år). Och dessa hade mage att kalla min hund för vildsvin! Förstår ni vilken brist på respekt äckliga barn har i dagens samhälle?! När jag var liten var jag livrädd för människor som var äldre än jag. Men det har helt klart ändrats. Det var bättre förr. Jag svarade äckelungen som kallade hunden vildsvin på samma mogna sätt. Jag sa att hon ÄR ett vildsvin. Det kändes så himla bra. Konstigt bra. Jag hade lust att släppa lös hunden och säga att han kunde äta äckelungen och hennes kompisar, men jag avstod. Man måste tänka på vad man ger sin hund. Han hade troligtvis fått massa elaka sjukdomar om han ätit dom. Det hade varit en skam på en så fin hund.
Urs! nu blir jag arg igen. Jag förstår verkligen inte vart samhället är påväg om dessa äckliga människor är vår framtid.
Jag vet bara att jag inte vill vara en del av det. Det är säkert.

När vi kom hem igen och jag hade lugnat mig en smula beslutade jag mig för att cykla till stallet också, för att få ut mina aggresioner. Dessa rann av mig under turen. När jag och hund var på väg hem därifrån ringde min man och sa att dom skulle hämta mig nu..Va? Vadå hämta mig? Satan! Jag skulle 30 minuter senare befinna mig i Långsjöskolans idrottshall för att titta på Svägerska litens julshow. Jag hade förträngt det. Jag har aldrig cyklat så snabbt förut och jag tvivlar på att hund sprungit så fort. Jag befann mig i idrottshallen på utsatt tid, men det var givetvis fullsatt. Jag fick stå med 10 cm klackar och spaghettiben (efter cykelturen hem). Det var inte det bästa som kunde hända, men som tur är var showen jätte bra och det var värt att utstå dessa plågor.

Nu däremot ska jag sova jätte mycket.
Förresten, om det här inlägget inte blir publicerat kommer jag aldrig mer att blogga!
Natti natt!


Vildsvin? hah


En givande fika

Goddag bäste läsare.
Jag är i skrivande stund på fika med min kära väninna Ann-Louise.


Egentligen är jag inte PÅ fika och vi fikar egentligen inte ens längre, men det lät himla fint.
Det är hur som helst trevligt och givande. Som vanligt.
Vi har tillsammans jublat, och aningen firat att jakten på varg inom en snar framtid är ett faktum! Yeeeeeha! (cowboy-style) Nu ska vi öppna en flaska bubbel och fortsätta vårat firande. Det kommer att bli en storslagen dag.

Later!


Vilken flopp

Någon som missat Blondabellas egna "tv program"?
Herregud vad pinsam hon är! Jag skäms så att jag rodnar när jag tittar på det.
Vad är egentligen tanken med 3 minuter? Man hinner liksom aldrig fastna.. Skit samma, det suger.

Ps. Hon pratar mycket konstigt.Ds

Okunskap

Har precis tittat klart på "Boston tea party".
Skojjiga män utan skrupler kan göra en annars så tråkig tv-kväll lite roligare.


Jag insåg dock under programmets gång att jag inte kan min religion. Alltså inte MIN religion utan religion i största allmänhet. Jag vill inte kalla mig kristen. Men ändå troende på nå´t sätt. Hur som helst om någon har svaret på frågan som följer, hör gärna av dig. Detta skulle kunna bespara mig flera sömnlösa nätter.
Varför blev jesus korsfäst? Vad hade han begått för brott för att förtjäna det?

En annan fundering som bidrar till mina sömnlösa nätter är följande:
Människor har hår på kroppen av en anledning. Alltså att håret ska skydda något specifikt. Men hur kan det då komma sig att män får skägg? Var guds tanke att männen skulle göra något som vi kvinnor inte skulle? Jag menar annars skulle ju vi också ha skägg (peppar peppar)? Om någon även har svaret på denna..tveka inte.

Nu, many hours of "Gossip girl".


Magnifcent.


När tristessen slår till

God söndagkväll kära du,
Att helgen har varit till belåtenhet råder det inget tvivel om.


Jag har umgåtts med min man och hans familj hela helgen och det har varit mysigt.
Idag tex avnjöt vi den årliga bakdagen. Det vet gott. Mindre bra kanske, men gott. Jag och Agge gjorde snöbollar, dom blev otroligt delikata! Och varje mun dessa mötte höll med. Näst intill himmelska.
Nu åter till den trista vardagen, även om det kanske inte är så mycket vanlig vardag såhär i juletider.

Jag har inget att världsligt att delge världen, så jag slutar där.

Vilka ofantligt dumma människor det finns!

Har precis tittat på insider och jag blir stum.
Den sista idioten är inte född kan jag konstatera.


För dig som dumt nog missat insider kan jag i korta drag berätta att det handlade om en liten man som drev en pälsbutik. Denna lille man fick givetvis inte göra detta ifred för att dessa j*vla djurrättsaktivister måste förstöra! Jag skulle så gärna vilja veta vad som rör sig i deras SMÅ huvuden! Det måste vara alldeles ihåligt i skallen på dom!
Hur tror dom att dom ska kunna hjälpa djuren genom att förstöra denna lille mannens butik? Falu röd färg på dörren kommer knappast att förbättra djurens situation, förstår dom inte det?!
Tror dessa dumma människor att pälsindustrin kommer att upphöra bara för att den lille mannen blir illa tvungen att stänga sin butik? Isåfall tänker jag småle åt deras oförmåga att tänka logiskt.
Fanskapet som vågade visa nunan i tv från nån sorts organisation..Jag vet inte vad jag ska säga.. Han såg visserligen ut som ett djur..Nej, det var elakt mot djuren att säga så..Men han hade inte alla hemma så att säga.
Hans dröm var att alla pälsbutiker slog igen och att alla blev veganer! HALLÅ?!?!?! Vakna upp ur dvalan kompis!
Det kommer aldrig att hända! Människan har alltid ätit kött och kommer alltid att göra det.
Ring mig polarn så kan vi diskutera.

Jag vill understryka att jag inte på något sätt står bakom den dåliga hanteringen av djur.
Jag kallar mig också djurvän, men jag anser att jag hjälper djuren på andra sätt
och behöver inte utsätta en specifik människa för psykisk terror.





När hände det?

God afton trogna läsare. (singularis)

Jag har haft en pina till dag idag. Vet egentligen inte varför, men jag har haft ohyggligt kort stubin och vart allmänt jobbig med mig själv. Detta känns som bortblåst nu mot kvällen som tur är.


Jag har en undring:
Varm eller snygg? För några år sen hade jag garanterat svarat det senare alternativet, men nu är jag inte så säker.
Jag skulle nog kunna finna en lyckad kombination har jag en känsla av. Men förr fanns det verkligen inte nå´t alternativ.
Man skulle var snygg och så var det med det. Även om konsekvenserna var en hemsk förkyldning eller lunginflammation. Det spelade liksom ingen roll, för man hade vart så jävla snygg just den här gången.
Nu har jag nog vuxit upp och tagit mitt förnuft till fånga. Ibland kan jag till och med skita fullständigt i hur jag ser ut. Det är framsteg. Jag kom på mig själv alldeles nyss med att gå in på OK i mina stora stallstövlar (extremt stora jakt-gummistövlar) och det reflekterade jag inte ens över. Jag har vuxit upp. Det är ett faktum.
Detta betyder definitivt inte att jag inte kan få ett återfall och vara villig att ta en dunder förkyldning emellanåt.


I den här perioden i livet hade inte en lunginflammation stoppat mig.
Tuff jag var va?

Den subjektiva livsstilen

God kväll kära medmänniskor.
Hur har ni klarat av denna djävulens dag?


Jag har klarat av min med nöd och näppe. (Vad betyder näppe lixom?)
Näe, jag tog i nu.. Det var egentligen inte ens nära att jag inte klarade den. Men jag gillar att kunna verka lite dramatisk.
Klev upp allt för sent. Spenderade ytterligare en halvtimme i sängen med dåligt samvete. Jag vet som sagt inte vem/vad jag har dåligt samvete för. Men det får jag när jag vaknar för sent alltså. Det är en väldigt bra egenskap då den hindrar mig från att vakna för sent allt för ofta. Jävligt intressant.

Inget vettigt har egentligen hänt idag. Jo, jag gick en långpromenad, det var nog det ända vettiga.

Och jag censurerar mig igen. Jag sitter och tänken en himla massa saker, men jag kan inte skriva det.
Skit trist.


Här badar jag i en pool någonstans i Sverige.

Symbios

Jag lever i symbios med själ och sinne.


I den där perioden i livet låg vi på topp. Me&Mr.Maestro


Flawless

God afton mina trogna läsare.
Jag hoppas för allt i världen att dagen och aftonen varit till största möjliga belåtenhet.

Vaknade för sent.. Men eftersom jag hade beslutat mig för att ta en ofrivillig sovmorgon så gjorde detta inte så mycket.
Ann-Louise kom förbi på en fika. Mycket trevligt, som alltid.
När hon lämnat mina vidder åt jag god mat och beslutade mig för att jaga ut lat-djävulen ur mig, så jag gick till stallet.
Jag tyckte aldrig ens att det var en dålig ide. Det kändes väldigt rogivande och bra. Eftersom jag nu påbörjat mitt nya liv, kom denna promenad väl till pass. Det är dock en bit kvar tills någon börjar misstänka att jag har anorexia, så jag får ligga i. (Inte för att jag vill att folk ska tro att jag har det).(Jag har det inte heller) Nu sket jag i det blå skåpet så att säga. Jag vet inte vad jag menade med ovanstående. Jag har inte anorexia och kommer aldrig att få anorexia. Jag skämtar inte om anorexia på nå´t sätt. Jag bara nämner det ganska ofta kände jag nu. Skit samma!

Igår kväll när jag glott klart på två avsnitt av GG och beslutade mig för att det var hög tid att somna, kunde jag givetvis inte sova. Fast jag var trött. Anledningen:
Jag var tvungen att lära mig beatboxa, hur sjukt är inte det egentligen?! Förstår ni hur grav störning jag har?
Jag förstår inte. Jag har fått tips från svägerska:äldre att man ska säga Kissa på katten. Men jag kunde ändå inte.
Då var jag alltså tvungen att somna som ett misslyckande. Hur kul är det? Svar: Inte kul alls.


Skönhet i sin rätta bemärkelse. Mössan, i love.

Jag lever

God kväll.
Jag vill bara meddela alla oroliga själar att jag överlevde dagen på dagis.


Jag vill dock nämna att jag var nära ett nervous breakdown, men bara nära.
Det är ett faktum att mitt sinne inte är utvecklat för att stå emot dessa påfrestningar, men hur som helst lever jag.
Det är huvudsaken.

I morgon ska jag unna mig en sovmorgon. Det är jag tamejtusan värd! En fika med Ann-Louise blev precis planerad. Kul!

Nu ska jag lägga mig och kolla på några avsnitt av "Gossip girl".

Natti natt!

Tänk om jag dör?

God morgon/förmiddag människor.
Jag somnade allt för sent igår och tvingades kliva upp allt för tidigt i morse. Höjdar kombo!

Jag ska nämligen gästspela på Håsta förskola idag. Yeey tänker ni, men det gör inte jag. Jag råkar ha ytterst svårt med barn som är mellan 4-6 år. Jag kan inte rå för det. Bara är så. Nu ska jag hur som helst jobba med dessa ungar.

Vi får helt enkelt se om jag kommer därifrån levande.

himla otur

Goddag Sverige!
Jag har vaknat med ny energi, inte nu alltså, jag vaknade för några timmar sen.


Apropå det så finns det ett mycket konstigt fenomen. Det kanske bara existerar i min värld men ändå..
Om jag sover, typ en powernap nångång (jag vill understryka att det sker ytterst sällan) och någon ringer,
och hör på  mig att jag sover och frågar givetvis: sov du? Nej, nej för fasen, nej, absolut inte, jag sov inte!
Varför ska det vara så himla svårt att erkänna för någon att man sover?! Jag fattar inte.. Men jag kan bli arg på människan som påstår nå´t så skamligt. Det måste vara nå´n konstig försvarsmekanism eller nå´t.. Man kanske anser sig själv vara ganska låg i rang när man sover..? Kan det vara så? Eller så är det bara jag. Det skulle inte förvåna mig det minsta.
Så är det iallafall. Och nu har jag tagit itu med detta problem. Är du likadan?

Idag ska jag hur som helst iväg och köpa presentpapper, jag måste börja slå in julklappar. Jag har planerat att göra så satans fina julklappar iår. Vi får se hur det går.
Efter det ska jag fortsätta med mitt roliga göra, och lägga upp ytterligare 300 000 viltrecept på webben. KUL! (läs ironi)

Jag har inte några direkta planer för kvällen. Titta på DH ska jag med all säkerhet göra, och gå en långpromenad, annars är jag öppen för förslag.
Nu till ica.


En representativ ersättare

Jag har funnit en representativ ersättare till O.C. Jag måste påstå att det känns fantastiskt!

Saknaden efter OC har förvisso lagt sig nu, men när jag gav denna ersättare en chans föll jag pladask.
Jag trodde nog inte själv att jag skulle erkänna det, men jag älskar denna serie.
Otroligt snygga människor, otroligt snygga kläder och otroligt mycket pengar.

Det är givetvis "Gossip girl" jag snackar om. En serie det mycket väl kan vara lätt att döma ut.
Ed Westwick aka Chuck Bass är en hunk, det gör inte serien sämre.


Den skapande eran

Jag har kommit in i min skapande era. Det känns väldigt inspirerande!

För tillfället vill jag aldrig mer se en dator..Har ledsnat en aning..
Har gjort samma sak de senaste fyra timmarna, jag hoppas att ni förstår min frustration.
Men vad gör man inte.
Jag börjar mitt nya hälsosamma liv idag. Jag känner mig så jäkla taggad. (liten lögn).
Men det ska nog gå bra ändå tror jag..
Snart är det julafton och jag längtar inte så mycket.. Konstigt nog.
Det skulle inte göra jätte mycket om vi råkade hoppa över den 24:e december känner jag. Vet inte riktigt varför. Många faktorer. Men det blir säkert skit bra hur som helst.

Nu ska jag fakturera så att jag får pengar. Kul.


Om du vill köpa en julklapp till mig, köp dessa.

RSS 2.0